Sunday, July 8, 2012

Yevgueni in OLT Rivierenhof - Deurne - 06.07.2012

I hope you don't mind that this blogpost will be in Dutch, but I'm sure the photos speak for themself. :-)

Vrijdag 06.07.2012

Naar Yevgueni gaan of niet? Dat was de vraag!
Ze voorspelden plaatselijk hevige onweersbuien en om dan een ganse avond buiten in de regen te zitten... nee, daar hadden we geen zin in.
Maar de zon scheen en er was geen onweer te bespeuren.
Om half 8 zijn we dan toch nog vertrokken naar Deurne. Onderweg kregen we toch een fikse regenbui over ons heen. Dat beloofde!

Aangekomen in Deurne hadden we snel een plaatsje gevonden. Nu nog hopen dat we binnen konden, want 'vol is vol' stond er op de website.
Het was er behoorlijk druk, maar we hadden nog een plekje. Walrus, het voorprogramma met Geert Noppe ging net starten. We zetten ons op de eerste rij van de tribune, maar daar zagen we niet zo goed. We hebben ons nog even verzet, wat hoger op de tribune, met de bedoeling om bij Yevgueni vooraan te gaan staan.

20.45 uur... Yevgueni begint en ik zet me vooraan. Hendrik blijft op de tribune zitten. Ze openen 'Was er maar iemand'. Ik deed nog teken naar Hendrik met de vraag om te filmen, maar dat had hij helaas niet begrepen.

De show was schitterend. We waren blij dat we toch gegaan zijn. Op de playlist stond onder andere 'Elisa', 'Welkenraedt', 'Daar zit je dan', 'Pannekoeken', 'Sneeuwman', 'Lege handen', 'Morgen komt ze thuis' en 'Manzijn'. We mochten natuurlijk ook weer heel hard meezingen met 'Als ze lacht'.
Bij de bis begonnen mensen 'Sara' te roepen. Klaas keek naar mij en vroeg of ik per toeval op zijn papieren had gespiekt. Niet dus!

De bis bestond nog uit 'Sara' en 'Aan de arbeid'. Helaas, toen zat het er op.
Het was een super mooie avond, zonder regen! We waren allebei blij dat we het er toch op gewaagd hadden. Op naar de volgende!

En dan nog even de foto's:
Als je op de foto's klikt krijg je ze groter te zien.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...