Tuesday, November 25, 2014

DLP Enchanted Christmas: Vrijdag 21.11.2014 - Deel 2

Goodmorning Disneyland!

Na een deugddoende nachtrust loopt iets na 6 de wekker af. We willen graag gebruik maken van de Extra Magical Hours, dus dat betekent vroeg opstaan. Om 7 uur gaan we ontbijten in Parkside diner, één van de restaurants van Hotel New York.
We zijn voornamelijk het ontbijt in Sequoia Lodge gewoon, dus we zijn benieuwd hoe het hier gaat zijn.
We krijgen een plekje toegewezen en kunnen het ontbijtbuffet gaan ontdekken. Helemaal happy ontdekken we dat er American Pancakes met maple syrup zijn. Heerlijk! Had er helemaal niet bij stil gestaan, maar we zitten natuurlijk in Hotel New York. De keuze is dus snel gemaakt en schep enkele pannenkoekjes op mijn bord.
Verder zijn er ook gebakken patatjes, scrambled eggs (welke trouwens ook erg lekker zijn), worstjes en spek. Ingrediënten voor een English breakfust dus.
Er zijn natuurlijk ook croissants, piccolo broodjes, chocolade broodjes, maar ook koffiekoekjes en suikerbrood. Lekker!
Je kan ook kiezen tussen verschillende soorten beleg en koude en warme dranken. Kortom, keuze genoeg dus.Na een heerlijk ontbijt gaan we richting het park, maar niet zonder eerst nog wat foto's te maken in het hotel.
De eerste characters

De characters zijn verdwenen uit de hotels en houden nu meet & greets tijdens de Extra Magical Hours. We hebben al gehoord dat het erg druk kan zijn en dat de wachttijden snel oplopen. Daarom willen we graag tegen 8 uur aan de ingang zijn. En ja hoor, dat lukt. We zijn zelfs nog te vroeg.
Niet veel later mogen we dan toch binnen en uiteindelijk staan we als eerste in de rij voor een meet & greet met Mickey en Minnie onder de kerstboom.
Mickey & Minnie zelf zijn er nog niet, maar de fotograaf is al wel aanwezig. We kunnen dadelijk dus alvast gebruik maken van onze photopass.
Niet veel later komen Mr. & Mrs. Mouse toe en worden we hartelijk begroet!
Het moet worden gezegd... Mickey & Minnie in kerstoutfit ontmoeten onder de kerstboom... het heeft iets magisch.


 

Foto's van de photopass.
Daarna gaan we verder naar Goofy. Pluto is er helaas niet bij, maar we besluiten toch in de rij te gaan staan. Na een kleine 10 minuutjes zijn we aan de beurt en krijg ik een dikke knuffel. Ook nu kunnen we weer gebruik maken van onze Photopass.
 
Foto's van de photopass.
 

Chante, C'est Noel!

Na de meet & greet met Goofy lopen we verder richting het kasteel, maar niet zonder eerst de mooie kerstboom te bewonderen.

De fotolocatie van Merida.


We wandelen onder het kasteel onderdoor en komen in Fantasyland terecht. De Carrousel van Lancelot heeft net een ritje gemaakt en iedereen is aan het afstappen. Er staat verder niemand te wachten, dus we besluiten om snel een ritje mee te pikken. Hendrik wil graag een paard met een drakenharnas en ik neem genoegen met het paard ernaast.
 


Na een ritje op de caroussel, lopen we verder via de fotolocatie van Rapunzel naar het princess pavilion.
 

 
Het is ongeveer 9 uur en er zitten al een aantal mensen te wachten voor de meet & greet met Anna & Elsa. We besluiten om nu al in de rij te gaan. Om het wachten toch wat te doden, besluiten we om elk om beurt een attractie te doen terwijl de andere in de wachtrij blijft staan.
Ik doe eerst de Mat Hatter's Tea Cups, daarna vliegt Hendrik op de rug met Dumbo en vervolgens doe ik hetzelfde. Hendrik vliegt ook nog eens met Peter Pan richting Neverland.
Het wachten schiet zo wel op!
Hendrik gaat nog even naar toilet en niet veel later en niet veel later kunnen we binnen gaan. We staan ongeveer als 8e in de rij, dus dat valt reuze mee.
 
Meeting the princess and queen of Arendelle.
 
En dan is het bijna zover. Een moment waar ik toch wel naar uitgekeken heb. We mogen op bezoek bij Anna & Elsa, princess and queen of Arendelle.
Ik vraag of ze mijn fotoboek willen tekenen en dat doen ze met veel plezier. Ze bladeren nog even door het fotoboek, voordat ze gaan tekenen. Elsa maakt een heel kunstwerk van haar handtekening. Anna is heel chatty. Ze wil weten hoe ik heet en wat we vandaag al gedaan hebben. Ik zeg dat we onder andere Mickey en Minnie onder de kerstboom gezien hebben. Ze vraagt wat we van hun outfits vinden, want ze vindt ze zelf echt schitterend.
Wanneer we een foto willen maken, spot anna Olaf, die op Hendrik zijn arm zit. Ooooh, you brought Olaf!! Does he want to be in the picture as well? Hendrik hoort niet wat ze zegt, dus geen Olaf mee op de foto. Ik vraag of Hendrik nog mee op de foto en dat is geen probleem. Hij brengt deze keer Olaf wel mee.
 
 Foto's van de photopass. 
Deze tekeningen hangen bij de uitgang, waar je normaal je foto's kan bewonderen.


Zwevend op een wolkje verlaten we het princess pavilion. Eindelijk op de foto kunnen gaan met Anna & Elsa. Dit was alvast het wachten meer dan waard. Op naar het volgende avontuur!

Wordt vervolgd...
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...