Thursday, October 22, 2015

Halloween DLP - 15.10.2015 - Deel 4

Good morning Disneyland!

Het is 6.15 uur wanneer de wekker afloopt. We willen vroeg ontbijten zodat we gebruik kunnen maken van de Extra Magical Hours. Het ontbijt begint om 7 uur, dus we kunnen ons nog rustig klaar maken.

Het ontbijt is een buffet en er is keuze genoeg: croissants, broodjes, geroosterd brood, chocolade broodjes, gewoon brood, verschillende soorten cornflakes met of zonder koude melk, verschillende soorten kaas (gouda, cheddar), olijven, tomatenpuree, boter, verschillende soorten confituur, choco, verschillende soorten yoghurt. Verschillende soorten warme drank: koffie, chocomelk, warme melk, appelsiensap en appelsap. Voor ieder wat wils dus.

 
 
 
Goodmorning Mickey & Minnie!
Na het ontbijt vertrekken we richting het park. Het is nog steeds aan het regenen, maar het valt gelukkig wel mee. We worden natuurlijk wel nat, maar het regent niet zo erg dat we onze regenjassen moeten aantrekken. Wanneer we toekomen aan de ingang van het park, mogen we net naar binnen. Als eerste willen we graag de characters aan de ingang ontmoeten. Aan de ene kant (aan de Liberty Arcade) staan Mickey en Minnie en aan de andere kant (aan de Discovery Arcade) staan Pluto en Goofy. Donald staat in het midden.
 
 
 
 
 
Photopass foto's:
 
 
 
 
 
 
We gaan eerst in de rij staan bij Mickey en Minnie. Met nog één familie voor ons, is het zo onze beurt. Ik krijg van beide muisjes een kus en van Minnie nog een dikke zoen. De begeleidende CM vertelt ons dat Chip & Dale aan de andere kant van de Arcade staan, maar dat ze maar een half uurtje meet & greets zullen doen. Daarna zijn ze er pas vanaf 9 uur weer. We besluiten dus om eerst even gedag te zeggen aan de chipmunks.
Goodmorning Chip & Dale!
Wanneer we daar toekomen, staat er echt niemand. We kunnen zo tot bij hen lopen en we worden vriendelijk begroet met een knuffel door 2 enthousiaste eekhoorns.

 

 
 
 
 

Photopass foto's!
 
 
 
 
 
 

Goodmorning Pluto & Goofy!
 
Nadat we de eekhoorns een fijne dag hebben gewenst, lopen we weer naar de Arcade. De volgende die we willen groeten zijn Pluto en Goofy. Ook hier weer een korte rij. Na enkele families is het mijn beurt en ik krijg van beiden ook weer een dikke knuffel.
 
 
 
 
 
Photopass foto's:
 
 
 
 
 
 
Goodmorning Donald!
 
Tot slot gaan we nog in rij staan voor Donald. Hij is omwille van de regen in the gazebo gaan staan. Wanneer het onze beurt is, gaat Donald even pauzeren. Niet veel later is hij terug en kan ik op de foto met het vrolijke eendje.

 
Photopass foto's:
 
 
 
 

Blast 'em!
 
We hebben nu alle characters gezien tijdens de Extra Magical Hours en besluiten wat attracties te gaan doen. We beginnen in Discoveryland met een rondje Buzz Lightyear. Hier geen wachtrij en we kunnen zo doorlopen. Zoals gewoonlijk is het Hendrik die wint. We laten nog even de foto op de photopass zetten en gaan weer op pad.
Onderweg naar Buzz even wat foto's maken in de Discovery Arcade.
 
 
 
 
 
En dan gaan Buzzen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mission to space!
 
Daarna maken we een reis naar ruimte met Space Mountain. Wanneer we de attractie binnen gaan, wordt ons gevraagd om een kaartje mee te nemen en het aan de CM op het einde van de wachtrij af te geven. Zo kan er worden nagegaan wat de wachttijd bedraagt. We hadden dit nog niet eerder gehad, maar het systeem is wel slim gezien.
Een wachtrij is er nog niet. We kunnen zo doorlopen.


I had wings once, but they were stolen from me

Na onze avonturen in de ruimte verlaten we Discoveryland en lopen we naar Fantasyland. Hier maken we eerst een ritje met de Carrousel van Lancelot voordat we met Dumbo de lucht in gaan. Vervolgens vliegen met Peter Pan naar Neverland om tot slot rond te draaien in de Mad Hatters Tea Cups. Ondertussen is het gestopt met regenen. Heerlijk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ook vandaag wil ik graag één van de prinsessen ontmoeten, dus ik ga alvast in de rij staan voor een ticket voor het Princess Pavilion terwijl Hendrik wacht op een bankje. Het is nog lang wachten, maar dat heb ik er wel voor over. Uiteindelijk hebben we een ticketje om 13.40 uur.
Wordt vervolgd!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...