Tuesday, October 27, 2015

Halloween DLP - 16.10.2015 - Deel 9

Ohana means family

Eenmaal terug in het andere park wil ik nog op bezoek bij Stitch voordat hij zijn set om 13.30 uur afsluit. We zijn nog ruim op tijd dus dat moet lukken. Het is net 13 uur geweest wanneer het onze beurt is en de parade komt net voorbij. Samen met Stitch klappen en dansen we even op de maten van de muziek. Heerlijk!

 
 
 
 
 
 
 

Photopass foto's:
 
 
 
 

Goofy Bonbon

We zeggen Stitch gedag en wandelen terug naar Town Sqaure. Daar heeft Goofy zijn bonbonmachine neergezet. Die willen we natuurlijk wel eens gaan inspecteren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Photopass foto's:
 
 
 
 
 

All aboard!

We hebben nog tijd voor de Villains tevoorschijn komen en Halloween overnemen, dus we zetten koers richting Frontierland voor een ritje in Big Thunder Mountain.
We lopen achter een Spaanse familie die aan de splitsing de hele wachtrij ophoudt. Niemand kan/mag ofwel de voorste rij ofwel de achterste rij nemen. Tussen deze familie en wij staat nog een Indisch gezin. Na enkele minuten begin ik het wel op m'n zenuwen te krijgen en vraag vriendelijk of we misschien door mogen. Het is niet mijn bedoeling om het Indisch gezin voor te steken, maar dit is vreselijk irritant.
De vrouw zegt dat ze aan het wachten is op haar moeder, die ook op weg is, maar niet goed te been is. Ze zou er zo aankomen.
Ik zeg dat het wel vervelend is, want ze houdt de hele wachtrij op.

Ze zegt dat ze dat wel weet, maar dat haar moeder er elk ogenblik aan komt. Nou goed, maar wacht dan langs de kant en laat andere mensen voor gaan... Maar nee, dat was geen optie!
Gelukkig kwam mams er snel aan en konden we met z'n allen weer verder. Hallelujah!

 
 
 
 
 

Poeh dat hebben we ook weer overleefd en we staan weer met beide beentjes op de grond.

Worlocks and witches...

Volgende halte is de Phantom Manor. Deze hebben we deze trip nog niet gedaan en vinden we toch steeds de moeite om een keertje te doen.
We moeten nog even wachten voordat we het rijk van de doden mogen betreden, maar de volgende ronde is het zover...

 
 

Mickey's Halloween Parade

Wanneer we Phantom Manor buiten komen en weer naar Fantasyland wandelen, komen we op Central Plaza de Halloween parade tegen.
We kunnen nog een plekje op de eerste rij bemachtigen en besluiten om te blijven staan en te genieten van de parade. We zijn nog net op tijd om de eerste characters en wagen te zien toekomen.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...