Monday, October 26, 2015

Halloween DLP - 16.10.2015 - Deel 8

Dag 3 alweer!

Vandaag zetten we de wekker ietsje later. De voorbije 2 dagen beginnen er aardig in te hakken. Wanneer de wekker afloopt, staan we toch vrij snel op. We maken ons klaar en gaan naar het ontbijt. Het is nog lekker rustig en we genieten van een heerlijk ontbijt.

Wanneer we rustig naar het park willen vertrekken, merken we dat het regent. Blègh! Niet leuk, maar niets aan te doen. Vol goede moed stappen we in de regen via de Village naar de ingang van het park. Vandaag staan de Studio's op het programma, maar we willen eerst nog even de Extra Magical Hours meepikken. De deuren zijn al open en we kunnen gelijk naar binnen.

Ugh... Jammer van de stelling op de achtergrond.

Goodmorning Pluto!

Aan het begin van Main Street staan de eerste characters al vrolijk op post. Mickey en Minnie aan de Liberty Arcade, Donald aan het prieeltje en Pluto aan de Discovery Arcade. Goofy is er vandaag niet bij. Bij Pluto staat echt niemand te wachten. Hendrik vindt het onbeleefd om zomaar voorbij te wandelen, dus gaan we hem eerst even gedag zeggen.

 
 
Photopass foto's:
 
 
 
 
 

Buzz'm all!

Daarna zetten we onze reis verder naar Discoveryland. Naar goede gewoonte wil Hendrik de Buzz Lightyear Laserblast doen. Ook hier is er geen wachtrij en kunnen we gelijk doorlopen.
Voor de verandering ben ik het een keertje die wint. Moewhahaha... Volgens Hendrik komt dat doordat zijn geweer stuk was. Yeah right!

 
 

Dan is het de beurt aan Space Mountain, waar we weer de vraag krijgen om een kaartje mee te nemen en aan de CM op het einde van de wachtrij af te geven. Ja hoor, geen probleem. Ook hier weer geen wachtrij. De fotokiosk is nog niet open, waardoor we de foto helaas niet op de kaart kunnen laten zetten. Ook de luikjes van de foto's zelf zijn dicht, dus het heeft ook geen zin om de nummer de onthouden en later weer te keren, want er zijn gewoon geen foto's beschikbaar.
Hendrik wil natuurlijk revanche bij Buzz, dus huppakee snel de rij weer in. En ja hoor, deze keer heeft hij weer geluk, want hij is de winnaar!


Fantasyland

Het regent helaas nog steeds wanneer we Discoveryland verlaten en naar Fantasyland gaan. Aan het kasteel houden we even halt voor een foto en ook bij de draak poseren we even.
 
 
 
 
 

We doen nog een keertje Peter Pans Flight alvorens het park weer te verlaten.
Het is ondertussen bijna Half 10 en dat wil zeggen dat het tijd wordt om naar de Studio's te trekken.


Grab Shell Dude!

De poorten van de Studio's zijn al open en we het duurt niet lang of we zijn binnen. We kijken eerst nog even naar de winkeltjes alvorens in de wachtrij te gaan staan voor Crush's Coaster.

We staan ongeveer een kwartier op voorhand in de rij, maar de wachtrij voor Crush's Coaster is steeds zo lang dat we het er graag voor over hebben. De wachtrij groeit ook enorm snel aan.
Om 10 uur weerklinkt dan het muziekje dat het park opent en niet veel later kunnen we naar binnen. Binnen moeten we nog heel even wachten voordat we op avontuur gaan met Crush.

 

 
 
 

Space Ranger

Ugh. Het regent nog steeds wanneer we Crush's Coaster verlaten. Het plan is om nu naar Ratatouille te gaan, maar dan komen we Buzz tegen. We hebben nooit de tijd genomen om met Buzz op de foto te gaan, maar daar komt nu verandering in. Ook hier weer een korte wachtrij... 5 à 6 families voor ons en dan is het onze beurt. De camera laten we zitten waar hij zit omwille van de regen, maar laten de Photopass fotograaf foto's maken en deze op de kaart scannen.

 
 
 

Chef Rémy

We zeggen gedag en vervolgen onze reis op weg naar die kleine chef in hartje Parijs. Onderweg komen we midden in een groep schoolkinderen terecht. Ook zij zijn onderweg naar de kleine chef. We staan midden in hun groep in de wachtrij. Enkele kinderen laten ons voorgaan. En ook van de begeleidende juf mogen we voor. Dank jullie wel!
Na een 25tal minuutjes te hebben gewacht, is het onze beurt. We nemen een 3D-brilletje en gaan op avontuur met Rémy.
Deze attractie is en blijft mooi!

 
 

Your friendly neighbour Spider Man

Het enige wat we in de Studio's nog willen doen, is Spider Man ontmoeten. Met maar een wachtrij van 30 minuten valt dit reuze mee.
Wanneer het onze beurt is, haal ik mijn boekje boven. "Oh wow!" Spider Man is duidelijk onder de indruk. Als ik vraag of hij zijn foto leuk vindt zegt hij: "I LOVE it!! Did you make that yourself"? Ja hoor! Hij signeert mijn boekje en zet er nog een spinnetje bij. "I like the little spider". "Well yeah, me too!". :-) "Would you like another picture while you're here?". Ja hoor, graag.
Hendrik komt nadien ook nog even bij op de foto staan en daarna nemen we afscheid. Tot de volgende keer Spider Man. Het was me een waar genoegen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photopass foto's:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snelle hap
 
Het is 12 uur wanneer we weer buiten staan. Het is zowaar gestopt met regenen! Heerlijk! Nu hopen dat het zo blijft.
Een hapje eten doen we bij Blockbuster café. Dat hebben we nu al enkele keren gedaan en dat is steeds goed bevallen.
Hendrik neemt een pizza en ik neem een croque monsieur, die was de vorige keer erg lekker.


 
 
Na het eten verlaten we de Studio's en keren we terug naar het andere park.
 
Wordt vervolgd.
 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...