Sunday, June 2, 2013

Disneyland - Dag 6, deel 3: woensdag 22 mei 2013

Dreams!

Het is nog iets langer dan een uurtje tot Dreams, maar het plein zit al aardig vol met mensen. We besluiten ook een plekje te zoeken en te wachten. We hebben een mooi plekje vlak voor het kasteel. Gelukkig gaat de tijd vrij snel vooruit en voor we het weten is het dan ook tijd voor deze prachtige show. Iedereen blijft zitten, waardoor we een fantastisch zicht hebben.

We komen beiden tot rust na onze stessvolle dag en we kunnen dan ook ten volle genieten. Alle ellende van die dag is even ver weg. De nieuw toegevoegde scenes zijn echt prachtig. Wij vinden deze versie alvast mooier dan de eerste, maar dat komt misschien omdat we nogal Brave-minded zijn. Verder is het gewoon genieten van de eerste tot de laatste seconde.  
 


Na de show blijven we nog even kijken naar het kleine showtje wat er na komt. Niet veel later vertrekken we dan richting de uitgang. We nemen de kant van de Arcade, wat sneller lijkt te gaan dan Main Street.

Eenmaal buiten haasten we ons naar de bushalte. We hadden het natuurlijk kunnen denken, maar er staan al behoorlijk wat mensen te wachten die de bus willen naar Kyriad of Explorers of Magic Circus of Dream Castle.
Gelukkig moeten we niet lang wachten en komt de bus er snel aan. Ze zit in no time behoorlijk vol, maar we kunnen gelukkig wel mee.

Kyriad is de 2e halte, wat wil zeggen dat de rit niet lang duurt. Wanneer we uitstappen loopt Sarah nog even snel naar de wagen. De laders van de camera's en laptop liggen nog in de wagen en we willen de batterij die nacht nog even opladen.

EĆ©nmaal op de hotelkamer nemen we nog een douche, laden de batterijen op en kruipen onder de wol. Grappig om na al die jaren samen de nacht in 2 verschillende bedden door te brengen. We praten nog wat over hoe en wat en over onze eigen auto en gaan dan slapen.
Na wat draaien en keren vallen we gelukkig wel snel in slaap.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...