Saturday, June 1, 2013

Disneyland - Dag 6, deel 2: woensdag 22 mei 2013

Hakuna Matata!

De parade is voorbij en we verlaten al zingend Fantasyland richting Adventureland. We krijgen stilaan honger en besluiten te gaan kijken of Hakuna Matata open is. Dit is ons favoriete restaurant in het park. (Buiten Annette's, maar die ligt niet in het park zelf natuurlijk).

We hebben geluk, het restaurant is open en er staat niemand in de rij. We hebben niet veel tijd om na te denken, we kunnen namelijk onmiddellijk bestellen. We zijn er vrij snel uit en gaan voor de Lightly Spiced Chicken Strips met Hakuna Fries. Hendrik gaat voor een cola en Sarah voor een sprite. Ook nu is het weer tijd om de dreampass boven te halen. Heerlijk.

We zitten nog maar net of Sarah haar mama belt om te vragen hoe het ondertussen gaat. We vertellen dat we toegekomen zijn in het park, de jaarpassen hebben gehaald, de parade hebben gekeken en nu aan het eten zijn.


Na het eten gaan we weer verder. Duffy is al lang verdwenen van zijn fotolocatie, dus is tijd voor enkele attraties. We hebben net gegeten, dus we kiezen er een rustige uit om te beginnen. Het wordt It's A Small World, waar de wachtrij amper 10 minuten bedraagt. Dit komt er op neer dat we onmiddellijk kunnen doorlopen en plaatsnemen in een bootje.
Nog snel even een foto van onszelf (oeps, niet heel scherp) and off we go!

  
 Na een ritje It's A Small World is het tijd voor wat anders. De wachtrij bij Buzz Lightyear Laser Blast is 15 minuten, maar dat is niet erg. We hebben tijd! Onderweg fotograferen we de wachtrij. Ook is het leuk om Buzz nog eens te zien. Vorig jaar was hij er niet, maar hij is nu dus gelukkig terug!
De 15 minuten vliegen voorbij en voor we het goed en wel beseffen kunnen we onze kunsten als Space Ranger tonen. Het is Hendrik die wint!

In de wachtrij nog even een foto met Duffy.

Het is Hendrik die wint met een score van 142 000.


Daarna is de keuze snel gemaakt. De wachtrij van Space Mountain is maar 5 minuten. Dat word'm dus!

Nadien lopen we richting het kasteel. We weten dat Big Thunder Mountain gesloten is wegens onderhoudswerkzaamheden, daarom gaan we een kijkje nemen bij The Phantom Manor. Wanneer we bij het kasteel komen stoppen we even. We're home! We maken enkele foto's en lopen verder.


Bij Phantom Manor hebben we ook geluk. Ook hier maar een wachtrij van 5 minuten. In het hokje aan de ingang heeft iemand zijn pluche Remy gezet. Erg grappig!Op de kop van dit beeld zat een mini vogeltje.
Helaas vloog het net weg toen ik een foto wilde maken.We hoefden dus niet lang te wachten voordat het onze beurt was. We konden gelijk met de volgende lift mee. Het blijft een leuke attractie, ondanks dat de spookjes op het einde van de rit niet meer werken.
Wanneer we weer onder de levenden zijn, lopen we nog even door Frontierland om daarna terug te keren naar het kasteel.

Bij het kasteel zitten al enkele 100den mensen te wachten tot Dreams. Het is nog ruim 1,5 uur wachten. Dat vind ik net ietsje te lang. We besluiten om nog snel een keertje te Buzzen.


Bij Buzz staat de wachtrij ondertussen op 20 minuten, maar het lijkt sneller vooruit te gaan. Ook deze keer is het Hendrik die wint met 66 200 punten ten opzichte van de 46 100 punten van Sarah. Het verschil wordt kleiner. haha.


Teruggekomen bij het kasteel besluiten we toch maar te gaan zitten voor Dreams.


Wordt vervolgd met Dreams fotos.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...