Tuesday, June 4, 2013

Disneyland: Dag 7, deel 2: donderdag 23 mei 2013

Attracties & shoppen!

Wanneer we de arcade buiten gaan, is de bui nog niet over. We hebben niet veel zin om ons nat te laten regenen, dus we besluiten enkele overdekte attracties te doen.

De keuze valt op Buzz Lightyear Laser Blast, die toch wel één van de favoriete attracties van Hendrik geworden is. De wachtrij is niet lang, wat ook een meevaller is. Al vinden we het helemaal niet erg om te moeten wachten in deze leuk aangeklede wachtrij. Ook nu weer is Hendrik de winnaar. Wanneer we buiten komen, regent het nog steeds, dus we besluiten nog één maal aan te schuiven. Ook de tweede keer wint Hendrik. Z'n tactiek werpt duidelijk zijn vruchten af. En hij maar glunderen natuurlijk. :-)
 


Proficiat Hendrik!
 
En nog een tweede rondje! 

Het is duidelijk eerder een spelletje voor Hendrik dan voor mij. :-)


Wanneer we bij Buzz buiten komen is het gelukkig weer gedaan met regenen. Onderweg naar Fantasyland nog even stoppen om een foto te maken van het BPA. Dat was ik de dag voordien vergeten. De foto wil ik gebruiken voor mijn scrapbook.


In Fantasyland willen we eerst nog een even rondje It's A Small World doen. We blijven deze attractie leuk vinden. We ontdekken elke keer weer andere details of andere poppetjes. En het liedje werkt ook aanstekelijk natuurlijk!

 
 


Na It's A Small world gingen we richting Mad Hatters Tea Cups. Hendrik houdt niet zo van het draaien, maar ging wel mee. Het ritje begon net toen we er aan kwamen. Dus we moesten even wachten. Daarna konden we wel als eersten ons favoriete kopje uitzoeken.
 
Even gek doen met de camera en enkele actiefoto's maken.

 Voordat we het park verlaten, lopen we nog even naar de Passage van Aladdin. Vooral Sarah vindt dit een hele mooie attractie. Hendrik leest het verhaal van Aladdin terwijl Sarah enkele foto's maakt.

 
 


Na de passage besluiten om op het gemakje weer naar het hotel te wandelen. We willen vandaag wat vroeger onder de wol kruipen, zodat we morgen de Extra Magical Hours in het Disneyland Park kunnen meepikken.
Onderweg bekijken we nog wat winkeltjes in Main Street en komen we onder andere deze mooie Brave etalage tegen.
We lopen ook nog even de World Of Disney Store binnen. Hendrik koopt een boxer short en Sarah dolt wat met de hoedjes. We zijn voornamelijk op zoek naar de Disney Tradition 'Tale As Old As Time'. We willen deze in het winkeltje in the Village kopen, maar helaas, daar hebben ze net de laatste vanmiddag verkocht. We zien wel je in deze winkel je foto's van de Disneyfotografen kan bekijken. Dit doen we dan ook en kopen alvast een foto van ons met Donald van vanmorgen. Helaas lijkt het systeem niet helemaal goed te werken... de foto waar we Donald een kus geven, blijkt er niet op te staan.
 
Eén Donald-foto rijker, maar zonder Disney Tradition besluiten we om toch nog maar even terug te keren naar het park. In het winkeltje in Main Street hebben we de tradition namelijk wel gezien. Omdat we schrik hebben dat deze morgen weg zag zijn, kiezen we het zekere voor het onzekere.
 


Ook hier blijkt het om het laatste beeldje te gaan. De CM zoekt nog in de stock, maar kan er geen meer vinden. Gelukkig staat er nog eentje in een vitrine. Enkel... de doos is zoek. We vinden het niet erg om even te wachten, terwijl de CM de doos zoekt. Dit blijkt moeilijker dan gedacht. Er wordt nog een tweede CM bij gehaald en na een 10tal minuutjes is de doos eindelijk terecht. Gelukkig!
We danken hun voor alle moeite die ze voor ons gedaan hebben. Helemaal happy verlaten we het park.
 
Eenmaal in het hotel worden de batterijen nog opgeladen. Daarna kruipen we onder de wol. We gaan een heerlijke nacht tegemoet!
 
 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...