Tuesday, December 2, 2014

DLP Enchanted Christmas: Vrijdag 21.11.2014 - Deel 6

Welcome to the Wild Wild West

Na de parade willen we alvast wat gaan eten, zodat we zeker op tijd zijn voor Magical Christmas Wishes, het aansteken van de prachtige kerstboom in Main Street.
Hendrik wil graag bij The Lucky Nugget gaan eten, dus dat wordt hem dan ook. We komen graag in dit western restaurantje omwille van de sfeer die er hangt. En met een beetje geluk kan je hier ook genieten van live muziek.

Het is er niet druk en we kunnen onmiddellijk bestellen. Hendrik kiest het Holiday menu met een hamburger, chipsachtige frietjes en een cola. Als dessert zit er bij Hendrik een Snowball of Ice bij. Ik ga voor een oude vertrouwde fish & chips met Sprite. Als dessert kies ik voor het ijsje met caramel.
We worden onmiddellijk naar een tafeltje begeleid. Helaas zitten we deze keer rond de cirkel, maar we krijgen een tafeltje in het midden.

Het eten deze keert valt voor Hendrik wat tegen. Het Holiday menu is niet wat hij er van verwacht heeft. De frietjes lijken inderdaad meer op chips dan op frieten. Het ijsje is vanille ijs met daarrond kokos-schilfertjes en een streepje chocoladesaus, maar ook het ijsje valt niet echt in de smaak. Gevolg: We ruilen van ijsje. Ik vind de snowball of ice wel lekker.
Ook mijn frietjes zijn niet meer de 'gewone' frietjes, maar zijn vervangen door 'gekrulde' frietjes. Deze zijn zeker wel ok.

Fish & Chips
 
Holiday menu

Snowball of ice
 


Oh Magical Christmas Tree
 
Het eten heeft toch allemaal langer geduurd dan gedacht en het is ondertussen bijna 18 uur. We haasten ons naar Main Street want we willen het aansteken van de kerstboom toch echt niet missen.
We zoeken ons een plekje en niet veel later doven de lichten al.
De show is prachtig. De muziek, de lichtjes die van kleur veranderen, de sneeuw... het blijft iets magisch! Hier kan ik zo van genieten.
 
Filmpje:


Word vervolgd.


 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...