Monday, December 8, 2014

DLP Enchanted Christmas: Zaterdag 22.11.2014 - Deel 8

Goodmorning Disneyland!

Na een deugddoende nachtrust worden we wat laat wakker. Jikes! We willen graag om 7 uur ontbijten, maar het is reeds 6.50 uur.
We springen uit bed en Hendrik springt als eerste in de douche. We hebben geen tijd te verliezen en ik weet niet hoe we het gedaan hebben, maar om 7.10 uur zijn we ready to go.
Maar eerst nog even ontbijten natuurlijk.
We genieten weer van het uitgebreid ontbijt in Hotel New York en dan is het tijd om naar het park te gaan.

Extra Magical Hours

De deuren zijn al open wanneer we bij het park toe komen, maar voor we gaan kijken zetten we nog eerst het mooi versierde station op de foto.


We vrezen het ergste voor de wachtrij bij Mickey en Minnie, maar die valt reuze mee.
Vandaag is het enkel Mickey die op de set staat bij de kerstboom.
Goofy wordt vandaag wel vergezeld van Pluto, dus daar willen we straks ook nog even mee op de foto.

Maar eerst Mickey dus.
Gisteren heeft Minnie mijn fotoboek mogen tekenen, dus vandaag wil ik hem graag aan Mickey geven.
Na een kleine 10 minuten wachten is het mijn beurt.
Hendrik wil ook deze keer gelukkig wel weer mee op de foto.


 


 
  
 

Foto's van de photopass


 
 Daarna gaan we verder naar Goofy en Pluto.
Wanneer wij aan de beurt zijn, krijgen ze telefoon. We moeten dus nog heel even geduld hebben en dan zijn ze er weer.
We worden hartelijk ontvangen met een hele dikke knuffel. Vooral Goofy is in een plagerige bui en ik word helemaal plat geknuffeld. Hij plaagt me ook nog even door te duwen bij het poseren voor de foto. Tss.. ;-)


 
 
 
Foto's van de fotopass
 We zeggen Goofy en Pluto gedag en gaan verder het park in. Nu is het nog lekker rustig, maar we verwachten dat het vandaag wel super druk gaat worden.
Maar dat is voor later. We maken nog even gebruik van de rust en fotograferen het kasteel en de beelden op Central Plaza.


Attractie-tijd!

Na de foto's aan het kasteel is het tijd om wat attracties te doen. We gaan naar Discoveryland, waar eerst Space Mountain aan de beurt is.
Hier is het gelukkig nog niet druk en we kunnen zo doorlopen. We maken nog even een foto van de foto uit de attractie. Zo hebben we de nummer en die kunnen we dan weer op onze photopass laten zetten wanneer het winkeltje open is.Foto van de photopass.

We lopen nog even verder door Discoveryland voordat het de beurt is aan Buzz Lightyear. Ook hier is het gelukkig vrij rustig en we kunnen gelukkig al vrij snel plaats nemen en onze kunsten als Space Ranger tonen. Onderweg wordt onze missie nog even onderbroken, maar na een tijdje kunnen we gelukkig weer verder. Naar goede gewoonte is het Hendrik die wint.
Foto van de photopass
 
 
We willen nog wat attracties doen in Fantasyland, dus dat wordt onze volgende stop. Maar helaas, de meeste attracties hebben al een wachtrij van 30 tot 40 min. en dat tijdens de Extra Magical Hours! Dat belooft voor straks.
We besluiten om dan toch maar geen attracties te doen en even in de winkeltjes onder het kasteel te kijken. In het glaswinkeltje zien we glazen kerstballen met Anna en Elsa in gegraveerd. Deze willen we graag voor onze kerstboom, liefst nog met onze naam in gegraveerd. We besluiten om deze nu nog niet te bestellen, maar te wachten tot morgen wanneer we naar huis gaan.
 
Ondertussen is het 9.45 uur en we willen straks graag Big Thunder Mountain doen, voordat we op bezoek gaan bij de kerstman.
Wanneer we aan de poort van Frontierland komen, zien we al een grote massa mensen staan. O jee, we kunnen maar beter aansluiten!
 
Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...