Wednesday, December 17, 2014

DLP Enchanted Christmas: Zondag 23.11.2014 - Deel 13

Let it go!

Ondertussen wordt het tijd om terug te keren naar Fantasyland. Om 11.45 uur begint de Princess Promenade en we willen nu wel op tijd zijn. We reppen ons naar de Royal Castle Stage, maar wanneer we daar toekomen, is het al behoorlijk druk. De eerste paar rijen langs het touw zijn al bezet en het duurt nog minstens 45 minuten voordat de show begint.
We vinden nog wel een plekje ergens achteraan. Het wachten kan nu beginnen.
Hendrik gaat nog even langs het souvenirwinkeltje bij Space Mountain om de foto van vanmorgen op onze photopass te laten zetten, terwijl ik plaats hou. Meer en meer mensen komen toe bij de Royal Castle Stage en ik hoop dat ik mijn plaats en die van Hendrik kan behouden.

De Princess Promenade is een show die maar één maal per dag opgevoerd wordt. De prinsessen verschijnen, samen met een aantal dansers en danseressen, van onder de poort van het kasteel. Via Central Plaza gaan ze naar de Castle Stage om daar te dansen. Ook Anna & Elsa maken hun opwachting in deze show en zingen Let it go voor het publiek.

Wanneer het bijna tijd is, zien we de dansers en de prinsessen zich klaarmaken achter het kasteel. Het duurt nu niet lang meer of ze beginnen er aan. Voor ons is het nog even wachten, maar al snel komt de stoet toe aan de Royal Castle Stage. En dan is het genieten geblazen.

De show op zich is wel leuk. Het dansje van de prinsessen is wel ok, maar niet echt wow! Al is het wel heel leuk om de prinsessen, inclusief Merida, te zien.  


 
 


 


 


Filmpje van de princess promenade


Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...