Saturday, October 15, 2011

DLRP October 6th (Part VIII)

B-day

Dag 3 alweer in Disneyland. Jeetje, wat gaat de tijd snel. Maar geen paniek, we hebben nog 2 dagen te gaan.
Vandaag is het mijn verjaardag. We gaan niet echt iets speciaal doen, maar je verjaardag in Disneyland vieren is al speciaal genoeg natuurlijk!
De wekker loopt weer vroeg af en na een deugddoende douche maken we ons klaar voor het ontbijt. We kiezen een tafeltje aan het raam met zicht op Lake Disney.
Het ontbijt smaakt en nadat we onze buikjes weer goed gevuld hebben, gaan we weer op pad. We willen weer graag optimaal gebruik maken van de Extra Magic Hours.

Nog even poseren voor het Disneyland hotel, dat hoort er natuurlijk ook bij.
In Main Street nemen we uitgebreid de tijd om de prachtige gevels van de verschillende winkels te bestuderen en op foto vast te leggen.
In de verte komt, net zoals gisteren, Mickey weer aangereden. Het blijft toch een magisch zicht met het kasteel op de achtergrond.
En van het kasteel kan je niet genoeg foto's hebben, toch?
Eerste halte vandaag is Space Mountain. Tja, die wil ik toch dagelijks een keertje gedaan hebben. Omdat het mijn verjaardag is besluiten we 2 keer achter elkaar te gaan... maar dat was achteraf bekeken niet zo'n goed idee, het ritje is toch wel heftig.
Na Space Mountain weer naar het kasteel. We hadden de voorbije dagen nog niet echt de tijd genomen om binnenin het kasteel te kijken. De draak onder het kasteel was helaas niet toegankelijk.
Toen we het kasteel buiten kwamen begon het te regenen. En niet zo'n klein beetje! We vluchtten naar de Carroussel, daar zaten we tenminste even droog!

Dan maar weer naar het kasteel! Het regende nog steeds en het zag er niet uit dat het beter zou worden. We wilden graag om 10 uur de show van Dr. Facilier zien, maar met dit weer zag het er naar uit dat de show niet zou doorgaan. Na enkele minuten te hebben gescholen onder het kasteel besluiten we om terug naar Main Street te gaan om daar regenvestjes te kopen. Langzaamaan begint het te minderen. Wat een opluchting.
Iets voor 10 uur stopt het dan met regenen en wordt alles klaargezet voor de show.
Tijdens het wachten maken we nog enkele foto's van ons in de regenvestjes.

We love Dr. Facilier

10 uur en de show kan beginnen. Oh heerlijk, dit is waar Disney echt goed in is, fantastische shows! I love love LOVE it!
Vooral het begin en het einde zijn fantastisch en Dr. Facilier rocked echt wel!
Hier hebben we alvast enorm van genoten en deed de regen van ervoor vergeten.

Wow, wat een fantastische show was dat!
Na de show kwamen de characters nog snoep uitdelen aan de kinderen.
De show deed de regen van daarvoor vergeten en we waren weer klaar voor ons volgende avontuur!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...