Sunday, October 20, 2013

Disneyland Paris: Vrijdag 11 oktober 2013 - Deel 9

Goodmorning Disneyland.

Dag 3 alweer van onze Halloween trip. Ook vandaag staan we weer om 7 uur bij het ontbijt. En ook nu kiezen we weer voor een ontbijt bij Beaver Creek Tavern. We krijgen weer een mooi plekje voor twee personen toegewezen en we genoten weer van een heerlijk ontbijt buffet.

Wanneer we na het ontbijt naar het park willen gaan, zien we dat de dag alweer begint met regen. Hendrik neemt het zekere voor het onzekere en ruilt zijn sportschoenen in voor stevige wandelschoenen in de hoop zo droge voeten te hebben vandaag. Terwijl Hendrik van schonen wisselt, maak ik even wat foto's in het hotel.Bij de fotolocatie staan Mickey & Minnie, die over een half uurtje afgewisseld zullen worden door Winnie The Pooh. Wij kiezen er toch voor om het hotel te verlaten en richting het park te gaan.

De eerste characters

Aangekomen in het park, lopen we eerst nog even binnen in het Disneyland Hotel... eens kijken welke characters daar te vinden zijn.
We kunnen nog net in de rij gaan staan voor Pinocchio. We zijn de laatste. Vervolgens zou Gepetto komen, die hebben we nog niet op de foto, dus sluiten we nogmaals aan.

Dat ging snel!

De eerste attracties

Voor we het Disneyland Hotel verlaten, lopen we nog even het winkeltje binnen om een paraplu te kopen. Daarna gaan we het park binnen en wandelen we via Main Street richting Discoveryland, waar we eerst Buzz Lightyear's Laser Blast doen.
Ook deze keer is het Hendrik weer die wint met meer dan 360.000 punten!
Naar goede gewoonte volgt er daarna een rondje Space Mountain.

 

Princess Pavilion

We verlaten Discoveryland en wandelen richting Fantasyland. Hendrik wil graag een foto van het Konijn bij het labyrinth van Alice, dus daar lopen we eerst even naar toe. Onderweg maken we nog even wat andere foto's.

 

Het is ons nog steeds niet gelukt om Belle te ontmoeten, dus we besluiten om nogmaals in de rij te gaan staan bij het Princess Pavilion. Het is nog geen half 10 en er staat nog maar één gezin te wachten.
Het Princess Pavilion zou om 10 uur open gaan, maar we kunnen al vroeger binnen. Aangezien we als 2de staan te wachten, is het al vrij snel onze beurt. De CM vraagt weer of het de eerste keer is dat we hier komen en ik vertel uiteraard weer welke prinsessen we al gezien hebben en natuurlijk dat ik heel graag Belle wil ontmoeten.
Helaas, ook nu geen Belle. Cinderella & Ariël zijn op dit moment aanwezig en aangezien ik beide dames al een keertje ontmoet had, vroeg de CM naar wie mijn voorkeur uit ging. Ik koos voor Cinderella omdat ik Ariël deze trip al 2 keer had ontmoet en Cinderella was al van vorig jaar geleden.

Na een kort praatje werden er foto's gemaakt en ook Hendrik kwam er bij staan.


 The Wildest Ride In The Wilderness!

Aangezien we net iets leuks voor mij hadden gedaan, wilde ik nu iets doen wat Hendrik leuk vindt. We hadden nog even tijd voordat de Halloween parade begon, dus op naar Frontierland voor Big Thunder Mountain. Het was nog vroeg, dus de wachtrij was nog kort. We konden zo doorlopen tot bijna het einde van de rij.


We wilden ook nog graag Phantom Manor doen, maar die was gesloten omwille van een storing. Dan maar weer naar Fantasyland voor een rondje Mad Hatters' Tea Cups. Ook hier geen rij en kunnen we zo doorlopen en instappen. Naar goede gewoonte houden we ook een kleine photoshoot!


 Mickey's Halloween Celebration

En dan is het tijd om klaar te zitten voor Mickey's Halloween Celebration, of zoals wij de parade zijn gaan noemen tijdens onze trip: de baby parade (omdat hij een stukje korter is dan de Magic On Parade).
We vonden de parade heel erg mooi vooral ook door het thema en de kleuren. Het liedje vond ik de eerste keren dat ik het hoorde (voor we vertrokken) een beetje tegenvallen, maar na het zoooo vaak te hebben gehoord en in combinatie met de parade, ben ik van gedacht veranderd. :-)
De characters in deze parade zijn Clarabelle Cow, Donald & Daisy, Huey, Dewey en Louie, Scrooge McDuck, Pooh, Piglet, Rabbit, Eeyore, Tigger, Pluto, Mickey & Minnie, de Chipmunks en Clarice.
(Helemaal onderaan dit deeltje TR heb ik nog een filmpje van de parade gepost).
 

Filmpje van de parade:


Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...