Wednesday, October 16, 2013

Disneyland Paris: Woensdag 9 oktober 2013 - Deel 5

Dreams!

Het is nog een uurtje voor Disney Dreams begint en langzaam maar zeker stopt het ook met miezeren. Gelukkig maar.
De tijd gaat verrassend genoeg snel vooruit en voor we het weten is het dan zover... Disney Dreams.
Wat kan ik zeggen... de show blijft mooi en adembenemend. We raken er niet op uitgekeken en kunnen er geen genoeg van krijgen.


 

Good night Disneyland!

We hebben weer genoten van Dreams, maar nu is het tijd om terug te keren naar de parking en in te checken in Sequoia Lodge.
Iedereen wil natuurlijk tegelijkertijd het park verlaten. Wij nemen de minder drukke route via de Arcade en komen zo vrij vlot bij de ingang. We zijn bijna als eersten bij de parking en kunnen zo vlot wegrijden... op naar Sequoia Lodge.
Daar toegekomen gaat Hendrik alvast inchecken terwijl ik de bagage uit de koffer neem.

Het is niet druk bij de receptie en we worden dan ook onmiddellijk geholpen. We hebben een kamer in het hoofdgebouw geboekt en krijgen kamer 1160 toegewezen. Deze is op de eerste verdieping in de zuidvleugel. We moeten dus de lift naar beneden nemen. De receptie bevindt zich namelijk op de tweede verdieping.

Hendrik zijn schoenen zijn doorweekt, dus deze leggen we nog even te drogen, net als de poncho's. We nemen nog een warm bad om te bekomen. Dat deed deugd! En tot slot zetten we de foto's van deze eerste fantastische dag Disney alvast op de laptop.
Moe maar benieuwd naar wat nog komen gaat, kruipen we onder de wol.
Slaapwel Disneyland, tot morgen!
Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...