Saturday, May 31, 2014

DLP Swing Into Spring: Donderdag 22.05.2014 - Deel 9

Magic Everywhere!

Na onze ontmoeting met Rapunzel haasten we ons naar buiten en zetten het bijna op een lopen. We vinden nog net een plaatsje aan het begin van de paraderoute. Ik haat het zelf om zo laat te komen, maar goed, het is nu niet anders. We zetten ons op de 2e rij, maar we hebben geluk. We zitten nog maar net of het muziek dat aankondigt dat de parade over 5 minuten begint, weerklinkt al uit de boxen. Het scheelt niet veel of we waren te laat. De mensen naast ons nemen al zittend veel plaats in beslag. Maar wanneer ze recht staan, kan ik nog netjes naast hun op de eerste rij staan.  

De parade begint en het is weer volop genieten... Magic Everywhere!


Na de prinsesjes is het de beurt aan Mad Hatter en de characters uit Alice In Wonderland. Vandaag duurt het niet lang voordat Mad Hatter mijn Mad Duffy spot en enthousiast onze richting uit komt. Hij begroet Mad Duffy met "Hi, Mad Hatter... Oh, that's my name too!" En hij neemt zijn pootje vast en begint er mee te schudden. Lol. Ik denk dat hij zijn armpje wilde vastnemen. Hij bekijkt nog even de outfit van Duffy en besluit dan dat deze goedgekeurd is. Ik vraag of het mogelijk is om even te poseren voor de foto en dat doet hij met veel plezier. Yes, Of course!
Helaas moet hij weer verder, maar hij neemt nog even afscheid van de Mad Duffy met de woorden... I'm so glad we crossed eyes!


 

 
 
Hi there!Thumbs up! You're doing great!

Hi Peter, nice to meet you!
True love!
 
 

Going crazy!Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...