Monday, May 26, 2014

DLP Swing Into Spring: Woensdag 21.05.2014 - Deel 4

Welcome To The Fifties!

We komen al snel aan bij Annette's Diner en het duurt niet lang voordat ook Fiona, Ries en Mila toe komen. We gaan snel naar binnen en vragen een tafeltje voor 5 personen. Annette's is een typisch Amerikaans restaurant zoals het er uit zag in de jaren 50. Wij vinden de sfeer hier altijd erg leuk en het eten is het zeker ok. De serveerders en serveersters rijden rond op rolschaatsen (of sommigen toch).
De dames bestellen beiden een Cheeseburger en de heren gaan voor een Rock & Roll burger. Mila geniet ondertussen van haar brood en van de aandacht die ze krijgt van het personeel.

Mijn cheeseburger

Hendrik zijn Rock & Roll Burger.
Een hamburger met kaas en bacon.
 
 
Foto's van Ries en Fiona.

Mila eet rustig verder.

 
Shopping time!
 
Na het eten regent het nog steeds. Niemand heeft nog zin om het park in te gaan, dus we duiken even de Disney Village in en bekijken wat winkeltjes. Vooral de Lego Store blijkt bijzonder interessant, zeker voor beide heren.
 
R2-D2 in lego. Leuk!

Mooi gemaakt!

Draak doorheen de winkel.

 

Buiten de Lego Store bekijken we ook nog wat andere winkeltjes. Wij zijn op zoek naar een Mickey Mouse van 30 cm en een Nemo voor het zoontje en dochtertje van een collega van Hendrik. We hebben in het park al rond gekeken, maar nergens is Mickey Mouse nog te vinden. Minnie Mouse vinden we in overvloed. En ook hier in de Village lijkt Mickey uitverkocht te zijn.


Na een tijdje besluiten Ries en Fioon met Mila terug te keren naar het hotel. 
Wij willen nog even bij The World Of Disney Store kijken en gaan dan ook richting hotel. We moeten nog inchecken en we zijn behoorlijk moe. Dreams kijken doen we niet. Het regent nog steeds en we hebben geen zin om in de regen te lopen/wachten.
We nemen afscheid van elkaar en spreken af dat we elkaar morgen zullen zien bij de wachtrij van de ticketjes voor de prinsessen.
 
Hendrik heeft eerder vandaag zijn oog laten vallen op Olaf. Ik had hem al gezegd dat als hij er graag eentje wilde, dat hij er eentje moest uitkiezen. In The World Of Disney Store is het zover en kiest hij er eentje uit. We nemen ook alvast Nemo mee. Wanneer we willen afrekenen, vind ik eindelijk een Sully kostuumpje voor Duffy. We hadden vandaag al in de Storybook Store gekeken in Main Street, maar daar waren ze weer uitverkocht. Ik had de hoop ook deze keer al opgegeven, maar het is dan toch gelukt!
 
Hi, I'm Olaf! And I like warm hugs!
 
We keren nog heel even terug naar de Village voor een Belle and Chip Disney Tradition en dan wordt het stilletjes aan tijd om naar het hotel te gaan.
We verblijven deze keer in Dream Castle, één van de partner hotels. Kyriad vorig jaar was wat tegen gevallen, maar van Dream Castle hebben we wel hoge verwachtingen.
 
Sweet Dreams!
 
We verlaten de parking en komen al snel toe bij het Dream Castle Hotel. Het is maar een korte rit, dus dat valt mee. Het giet nog steeds, dus we proberen de auto zo dicht mogelijk bij de deur te parkeren. We nemen snel alle spullen uit de auto en haasten ons naar binnen.
 
Het inchecken gaat vlot. Er is niemand voor ons en we worden bijna onmiddellijk verder geholpen. Een Aziatisch type probeert voor te steken, maar de juffrouw achter de receptie wijst hem terecht en zegt dat wij eerst geholpen worden.
Hij blijft ongeduldig op onze vingers staan kijken en niet veel later probeert hij het bij de juffrouw ernaast. Ook zij tikt hem (bij wijze van spreken) op de vingers en legt vriendelijk maar kordaat uit dat ze hier met een wachtrij werken.
De mensen die naast ons staan in te checken beginnen het vervelend te vinden en ook zij wijzen hem terecht. En nog snapt hij het niet! Wel netjes en kordaat opgelost/opgetreden van het pesoneel!
 
Maar goed, we worden snel en vriendelijk geholpen. Kamer 1007 op het gelijkvloers wordt onze kamer voor de komende 2 nachten.
Eenmaal op de kamer maken we zoals gewoonlijk nog wat foto's. We nemen ook nog even een deugddoend bad, laden de batterijen van de camera's op, sms-en nog even naar het thuisfront en kruipen dan onder de wol.
Slaapwel Disneyland. See ya tomorrow!
 

Wordt vervolgd.
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...