Friday, May 30, 2014

DLP Swing Into Spring: Donderdag 22.05.2014 - Deel 8

We hebben nog even tijd voor La Descente begint en we besluiten te kijken hoe lang de wachtrij voor Big Thunder Mountain is. Helaas, deze is 35 minuten. We besluiten dat het verstandiger is om toch maar niet in de rij te gaan staan.

In Adventureland stoppen we nog even bij Russel en Carl Fredricksen. Zij hebben een leuk plekje gekregen in de buurt van La Cabane Des Robinson. Leuk! Disney mag wel vaker zulke dingen doen. Dat geeft toch dat tikkeltje extra aan het park.

 
 
La Descente

We besluiten dat het alvast verstandig is om naar het Disneyland Hotel te gaan voor La Descente. Onze voeten doen behoorlijk pijn en we zijn best moe. In het hotel zijn we ook even uit de zon en kunnen we nog even heerlijk uitrusten in de zetels.

Niet vergeten...
Straks nog een ontmoeting met één van de prinsessen!

En dan om 16 uur is het tijd voor La Descente. Altijd leuk... characters die van de trap af komen en een klein showtje doen.
Deze keer zijn het Goofy, Pluto, Gideon, Mickey en Minnie.Aagh! Lief!


Ik zou vooral graag Gideon, alsook Mickey en Minnie op de foto willen. Pluto hebben we gisteren en vanmorgen al gehad, dus dat hoeft niet zo onmiddellijk voor mij. De eerste is Gideon. We zijn alvast naar achteren gegaan en wanneer Gideon de trap af is, komt hij onmiddellijk mijn richting uit.


 
 
Goofy is helaas een beetje saai.

 
 

Daarna gaan we in de rij staan voor Minnie, maar het arme muisje heeft het zo druk en het is zo'n drummen geblazen, dat we het al snel voor bekeken houden. Bij Mickey wordt gelukkig wel netjes een rij gevormd. En oh, wat is hij lief! Ik krijg om te beginnen alvast een hele dikke knuffel.

Daarna gaan we toch terug naar Minnie. Ze heeft het gelukkig ondertussen een pak rustiger. En we zijn net op tijd. We staan er nog niet lang wanneer haar begeleider gebaren maakt dat ze nog 3 families kan zien, waaronder ons. Minnie was zo lief!Meeting a princess

Na La Descente verlaten we het hotel en gaan we terug het park binnen. We hebben nog een half uurtje voordat we bij het Princess Pavilion verwacht worden. We zetten ons nog even neer op een bankje en genieten van het feit dat we hier zijn.

Rond 16.50 uur kan ik mezelf niet meer inhouden en gaan we alvast naar het paviljoen. We weten dat we nog ietsje te vroeg zijn, maar gaan toch al in de rij staan. Even voor 17 uur mogen we alvast binnen.

Binnen blijkt het behoorlijk druk te zijn of in ieder geval toch drukker dan vanmorgen. De rij stopt aan het laatste kasteel, het kasteel van Rapunzel. Ik baal een beetje omdat ik vrees dat we de parade gaan missen. Gelukkig gaat de rij snel vooruit.

Op het einde van de rij wordt gevraagd of het de eerste keer is dat we het Princess Pavilion bezoeken en welke prinsessen we al gezien hebben. We zeggen dat we vanmorgen Snow White gezien hebben en dat we hopen om Belle te zien, maar beseffen dat de kans wel heel klein is om bij haar terecht te komen. Je weet immers niet welke prinsessen er op dat moment aanwezig zijn. Hendrik vindt Rapunzel wel leuk en ik zou wel graag bij Tiana terecht komen. We zijn in ieder geval benieuwd!

We moeten nog even wachten, maar we amuseren ons met de CM van dienst. Die zit ons een beetje te plagen en op stang te jagen door te zeggen dat hij weet welke prinses er achter het hoekje schuilt en wij niet. Foei! Een mens zo plagen. :-) Maar ach, het maakt het wachten er alleen maar gezelliger op.

Niet veel later is dan eindelijk zover en kunnen we op bezoek bij een hele lieve Rapunzel! Hendrik blij natuurlijk. 
Ze wil weten waar we vandaan komen, hoe we heten en of Hendrik mijn prins is. Ze stelt voor om foto's te maken en vraagt of Hendrik er ook bij wil komen. Hij moet van haar gaan staan zoals 'a king'. Wanneer we afscheid nemen, roept ze ons nog na... See you at the parade!
Oh ja, de parade! Bijna vergeten. Hopelijk zijn we nog op tijd voor een goed plekje.

Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...