Monday, May 26, 2014

DLP Swing Into Spring: Woensdag 21.05.2014 - Deel 3

Paradetijd!

Het is nog een dik half uur voordat de parade begint, maar we willen een leuk plekje dus gaan we alvast weer richting Fantasyland. Hier en daar zitten al mensen klaar, maar er is nog plaats genoeg in de buurt van Bella Notte. We zetten ons even op de grond en om de tijd te doden, bekijken we nog even de foto's op de camera. Ondertussen zien we Belle en ook Sneeuw Witje even voorbij lopen.

En dan is het zover... Disney's Magic On Parade.
En nu genieten maar.

Ik heb m'n Duffy en Mad Hatter outfit weer meegenomen. The Mad Hatter is in het verleden al een aantal keren op ons afgestapt bij het zien van Duffy, maar helaas... deze keer ziet hij het niet. Hij is te druk bezig met "mad" te doen. Hopelijk volgende keer meer geluk!


Leuk om Wendy nog eens in de parade te zien. Ze heeft het blijkbaar heel erg naar haar zin met Peter Pan.Na de parade banen we ons een weg naar de uitgang. Op Town Square zien we (aan het einde van het parade-parcours) nog een gaatje waar we de parade nogmaals kunnen volgen. Helaas is het ondertussen beginnen met regenen.
Mad Hatter ziet Duffy keer wel. Hij komt niet naar ons toe, maar zwaait wel even leuk voor de camera.


Helaas is het ondertussen beginnen gieten en we laten de parade voor wat het is. We verlaten het park en wanneer we Fioon willen sms-en dat we onderweg zijn naar Annette's krijgen we een bericht van haar met de boodschap dat ook zij onderweg zijn naar Annette's. Tot zo!

Wordt vervolgd...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...