Sunday, December 1, 2013

Disneyland Paris: Vrijdag 22 november 2013 - Deel 6

Welcome to the fifties!

Na de parade willen we een hapje eten. We hebben geluk doordat we aan het begin van het park staan en ons hierdoor (zoals gewoonlijk) geen weg moeten banen door de mensenzee die nog naar de parade staan te kijken.

De keuze valt op Annette's Diner, een favoriet van ons. Dit restaurant is daardoor ook een vaste stop tijdens elke trip. Annette's Diner is een gezellig restaurant geïnspireerd op het Amerika in de jaren '50 met onder andere serveersters op rolschaatsen. En ja hoor, de vorige keer niemand op rolschaatsen gezien, maar deze keer wel!

Het is niet druk in het restaurant en we krijgen al snel een tafeltje. We zijn er vrij snel uit wat we willen eten, maar we krijgen niemand te pakken om onze bestelling op te nemen. Uiteindelijk lukt het dan toch en van dan af gaat het vlot.


Hendrik bestelt de burger van de maand. Dat is deze keer de American Peanut Burger, een hamburger met spek, sla, cheddar en een pindasaus met stukjes pinda en een lemon coke (coca-cola with freshly squeezed lemon). Ik bestel de Annette's Classic Cheeseburger met een lemon sprite (sprite with freshly squeezed lemon). Beide zijn erg lekker, alleen zit er bij Hendrik véél te véél cheddar tussen. Dus die hebben we er een beetje tussenuit gehaald.

Duffy is blij dat hij kan uitrusten.
 
 
 
 
Hmmm...lekker!
 
American Peanut Burger met véél te véél cheddar.
Verder wel heel erg lekker!
 
Annette's Classic Cheeseburger. Ook erg lekker!
 
 
Magical Christmas Wishes
 
Na het eten gaan we terug naar het park. Om 18 uur begint de show 'Magical Christmas Wishes', het aansteken van de gigantische kerstboom op Town Square. Maar eerst zetten we even het mooi versierde station op de foto.
 
 
We zijn nog enkele minuutjes te vroeg en willen eerst nog even kijken in the Storybook Store of ze ondertussen het Sulley-kostuumpje voor Duffy terug binnen hebben. Maar helaas, geen Sulley-kostuumpje te zien.
Op Duffy zijn fotolocatie zien  we Goofy in kerstoutfit nog staan. Maar die heeft het zo druk, dat we het maar laten voor wat het is en alvast een plekje gaan zoeken voor de show.
 
Klokslag 18 uur. De show begint. En hij is mooi! Pinocchio en Gepetto zijn de gastheren van dienst bij het aansteken van de grote mooi kerstboom. Ook de muziek erbij is prachtig. De kerstboom krijgt alle kleuren en het begint zelfs te sneeuwen!
 
Kerstbomen op Town Square.
 
 
 

Oh Denneboom!
 
 

En dan is het showtime!
 

Filmpje:
 
Als je op de youtube knop klikt, kan je het filmpje groter bekijken.

Na een 5tal minuten genieten is de show gedaan. We wisten niet goed wat we er ons in eerste instantie bij moesten voorstellen, maar wow, dit was echt prachtig.

Wordt vervolgd...
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...