Monday, December 9, 2013

Disneyland Paris: Zaterdag 23 november 2013 - Deel 13

Where to eat?

Na de parade wilden we wat eten. Ik had mijn zinnen al lang gezet op The Lucky Nugget Saloon, een restaurantje dat we vorige trip "ontdekt" hebben en dat geweldig goed in de smaak viel.
Dus na de parade zetten we koers richting Frontierland. Maar helaas, The Lucky Nugget Saloon was gesloten. Oh, wat baalden we!
Dan wilden we de Cowboy Cookout Barbecue wel eens proberen, ook hier zijn we nog nooit geweest. Maar helaas, deze sloot om 17 uur dus we waren net te laat. Geen nood, wat dacht je van Au Chalet De La Marionnette? Ook hier weer pech, gesloten!

Ik was het een beetje beu om telkens rond te lopen op zoek naar een restaurant, dus we besloten om terug te gaan eten bij Colonel Hathi's Pizza Outpost. Gelukkig! Hij was open.
We bestelden beiden pasta met bolognese en een heerlijk lookbroodje. We waren nog voor 18 uur, dus onze gratis chocomelk konden we ook nog krijgen.
Deze keer was er geen live muziek, maar dat kon de pret niet drukken.
Ook Belgiƫ is vertegenwoordigd.
Disneyland By Night

Na het eten was het tijd voor een fotosessie Disney By Night. We hadden niet echt een doel, buiten enkele leuke foto's van Disneyland in het donker te maken. We begonnen onze tocht met een foto van Hakuna Mata en daarna door naar het schip van Kapitein Haak.Vervolgens verder naar Fantasyland, waar we het kasteel langs de achterkant mooi verlicht zagen.Bij de Mad Hatters' Tea Cups hebben we wat langer blijven staan.En ook It's A Small World is mooi verlicht 's nachts.
Daarna liepen we nog even voorbij de zijkant van het kasteel en doken we Discoveryland in, waar we foto's maakten van Buzz, the Orbitrons, Space Mointan, Autopia en Nautilus.

Wanneer we Discoveryland verlaten hadden en weer richting het kasteel liepen, hoorden we dat de Castle Lightning Ceremony bezig was. We waren nog net op tijd om enkele foto's te maken van het mooi verlichte kasteel.
Wat 'n prachtig kasteel is het toch! Al helemaal zo verlicht.

Genietend van al dat moois wandelen we via Main Street naar Town Square. Daar vindt dadelijk Magical Christmas Wishes (het aansteken van de kerstboom) plaats.Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...