Thursday, December 12, 2013

Disneyland Paris: Zondag 24 november 2013 - Deel 15

Goodmorning Disneyland!

De wekker loopt alweer vroeg af en we beginnen aan onze laatste dag Disneyland. Pff! Onze laatste dag alweer. Maar even nog niet aan denken. Voor sommigen onder ons gaat opstaan al wat makkelijker dan voor de andere.

Waar is Hendrik?
Daar is Hendrik!

Uiteindelijk staat ook Hendrik op en maken we ons klaar voor onze laatste dag. De koffer wordt ingepakt en naar de auto gedragen en we nemen afscheid van onze kamer.
We maken nog wat foto's van de versierde lobby en gaan dan ontbijten bij Beaver Creek Tavern.

Kerstboom aan de ingang van het hotel.
 

Kerstversiering aan de ingang van Beaver Creek Tavern.Na het ontbijt verlaten we het hotel en rijden met de auto naar de parking van het park. Het heeft duidelijk gevroren afgelopen nacht en de auto moeten we eerst nog even ijsvrij maken.
Als ook dat in orde is, kunnen we echt op weg... bye bye Sequoia Lodge... hopelijk tot snel.

Nog één keertje heel erg genieten.

Op de parking is het gelukkig nog rustig. We parkeren onze wagen helemaal in het begin en haasten ons naar de ingang. Nog snel even door de tassencontrole en GAAN!

Eerste stop is ook vandaag het Disneyland Hotel.
Gepetto staat op de set en er is letterlijk geen wachtrij.
Ik vroeg of Hendrik ook nog even mee op de foto wilde en dat wilde hij gelukkig wel.Het is bijna wissel van de wacht en niet veel later komt Eeyore er al aan. De rij is wat langer, maar we zijn snel aan de beurt.Hierna was het tijd voor wat anders.
Ik gaf Eeyore nog een laatste knuffel en we verlieten het Disneyland Hotel... Op naar het park! Maar niet zonder eerst nog snel even een fotootje te maken van de voorkant van het hotel.


De zon scheen en de lucht zag blauw. Het park en het kasteel zien er dan plots nog mooier uit.


To Infinity And Beyond!

We konden nog even genieten van de Extra Magical Hours en Hendrik wilde zijn kunsten als Space Ranger graag nog een keertje tonen. Dat wordt dus Buzzen! We kunnen gewoon doorlopen en plaatsnemen. Vlak voor het einde van de rit valt de attractie nog even stil, maar dat probleem is al snel opgelost.
Het is geen verrassing meer, maar ook deze keer is het Hendrik die wint met 69.100 punten tov de 20.300 punten van Sarah.
Daarna is het tijd voor Sarah haar favoriete attractie... Space Mountain, die heerlijk ligt te baden in de ochtendzon. Het is nog lekker rustig in het park, dus we kunnen ook hier gewoon doorlopen.Meet Mr. & Mrs. Mouse!

Op het programma van de characters in het Disneyland Hotel had ik gezien dat Mickey samen met Minnie gasten zou groeten tussen 9.30 uur en 10.00 uur. We hadden Mickey en Minnie nog niet samen op een foto, dus dat vond ik nog wel de moeite waard om even terug te keren naar het hotel.
Zo gezegd, zo gedaan. We moesten nog heel even wachten, maar al snel kwamen ze er aan gelopen... Mr. & Mrs. Mouse.

Spannend!


Duffy, my favorite teddy!

We zeggen Mickey & Minnie gedag en wandelen weer richting het park.
Ik wilde nog graag een nieuwe foto met Duffy, omdat bij de andere foto het hoedje van mijn Duffy voor zijn oogjes hing. En ik zou het natuurlijk leuk vinden moest Hendrik ook mee op de foto komen.
Het was nog geen 10 uur, maar Duffy was al wel van de partij. Er waren nog enkele families voor en dan was het onze beurt.

Le Pays Des Contes De Fées.

We namen afscheid van Duffy en liepen voor de 2e keer vandaag via Main Street richting het kasteel. In Fantasyland zagen we dat Le Pays Des Contes De Fées open was. We vinden dit een leuke attractie, maar helaas is deze ook vaak gesloten. Maar we hadden dus geluk. Hendrik wilde deze attractie graag doen. Er was geen wachtrij, dus dat viel nog mee ook.

Het blijft zo'n mooie attractie. Het is ook één van de eerste herinneringen die ik aan Disneyland heb van toen ik nog een kind was.Do you want to see a snowman?

Na het ritje lopen we terug richting het kasteel. Ik bedacht me dat ik de grappige sneeuwmannetjes voor het kasteel nog niet op foto had.
Heel even raakten Hendrik en ik mekaar kwijt. We gingen te fel op in het foto's maken. Maar het duurde gelukkig niet lang voor we elkaar weer gevonden hadden.


 
 
 
Wordt vervolgd.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...