Monday, December 2, 2013

Disneyland Paris: Vrijdag 22 november 2013 - Deel 7

Christmas Castle Moment

Na Magical Christmas Wishes spurten we via de Arcade richting het kasteel. Over minder dan een uurtje begint Disney Dreams Of Christmas en we willen natuurlijk wel een goed plekje. Al vrezen we dat de beste plekjes al wel ingenomen zullen zijn.
Maar niets is minder waar... al snel komen we toe bij het kasteel en wat blijkt? Er zit haast niemand te wachten. We kiezen er snel een leuk plekje op de eerste rij vlak voor het kasteel uit en installeren ons. Wat een meevaller!

Na een 40tal minuutjes begint er opeens muziek te spelen en begint er een showtje... De show heet Christmas Castle Moment, maar dat wisten we op dat moment niet. Deze show staat ook niet opgegeven in het programma. Wat 'n leuke verrassing. 


 


 
 
Filmpje Christmas Castle Moments
Als je op de youtube knop klikt, kan je het filmpje groter bekijken.

Disney Dreams Of Christmas

De Christmas Castle Moments show duurt een kleine 4 à 5 minuten. Daarna is het nog héél even wachten op grote broertje Disney Dreams Of Christmas. Deze show is erg mooi, maar toch verkiezen we de 'originele' Dreams. Maar wie de originele niet kent of niet gezien heeft, zal zeker ogen te kort hebben.
Het stukje van Frozen is heel erg mooi en ook de sing-a-long is grappig. Zeker wanneer je op een plein tussen een hoop Spanjaarden staat die luidkeels beginnen meezingen met Jingle Bells in het Spaans. Geweldig!


 Filmpje Disney Dreams Of Christmas
Als je op de youtube knop klikt, kan je het filmpje groter bekijken.
 
 
Sequoia Lodge
 
Na Disney Dreams Of Christmas verlaten we het park en rijden we naar ons hotel voor de volgende dagen... Sequoia Lodge.
Het rijden naar het hotel ging vlot en we vonden ook vlotjes een plekje op de parking. Eenmaal binnen was het vrij druk aan de balie, maar na een kleine 5 minuutjes was het onze beurt.
 
Toen we ons hotel boekten, werd ons verteld dat er geen beschikbare kamers meer waren in het hoofdgebouw, enkel nog in de lodges. Hendrik zit liever in het hoofdgebouw, dus die baalde flink. Groot was onze verrassing toen de vriendelijke CM aan de balie voor ons een kamer in het hoofdgebouw had! Ons geluk kon niet op. We kregen kamer 3166 op de derde verdieping.
 
Eenmaal op de kamer genoten we van een heerlijk warm bad. Het berekoud vandaag, dus een warm bad deed veel deugd. Nadien zetten we de foto's op de nog op de laptop en laden we de batterijen van de camera's op.
Vervolgens kropen we in ons bed. Niet veel later vertoefden we in dromenland... nagenieten van deze 1ste fantastische dag.
 
 


 
 
Wordt vervolgd...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...