Tuesday, December 10, 2013

Disneyland Paris: Zaterdag 23 november 2013 - Deel 14

Magical Christmas Wishes

Om 19 uur begint Magical Christmas Wishes. We zijn nog even te vroeg en zoeken alvast een leuk plekje. We hebben de show gisteren al gezien, maar we vonden het zo leuk, dat we hem nogmaals willen bewonderen.
We zien dat Goofy in zijn kerstoutfit (net zoals de dag voordien) nog meet & greets staat te doen aan de Storybook Store, maar we gaan er niet naartoe.
Niet veel later begint dan eindelijk deze prachtige show.


Yiha! Hold on to your hats and glasses, cause this is the wildest ride in the wilderness!

Wanneer de show afgelopen is, willen we nog wat attracties doen. Dus op naar Frontierland... eens kijken hoe lang de wachtrij voor Big Thunder Mountain is.
En dat valt mee... 45 minuten, dat was daarstraks wel wat anders.
We nemen de achterste gang en wat blijkt... we kunnen een heel stuk doorlopen, waardoor we na 20 minuten al kunnen instappen.
Wow, dat was super! Big Thunder Mountain in het donker geeft een heel ander effect. Dit was echt zo leuk.Ahoy Matey!

Dat smaakt naar meer en we doen de rit opnieuw. Deze keer staat de wachtrij op 20 minuten. We kiezen opnieuw voor de achterste gang en deze keer kunnen we doorlopen tot aan de trap naar beneden. Na nog geen 10 minuten wachten kunnen we instappen. Heerlijk!

Daarna is het toch echt wel tijd om wat anders te doen. We verlaten Frontierland en gaan eens kijken naar de wachtrij bij Pirates Of The Caribbean. Deze was vanmiddag gesloten. Gelukkig is hij weer open en heeft hij maar een wachtrij van 10 minuten. Dit wordt 'm dus.
Tijdens de vaart wordt de attractie tot 2 maal toe stilgelegd. Hopelijk is er niets ernstigs gebeurd. Maar dat is gelukkig niet het geval en na enkele minuutjes kunnen we weer verder.
Samen lekker griezelen.

We verlaten Adventureland en keren terug naar Frontierland. We willen nog snel een keertje gaan kijken bij de wachtrij van Phantom Manor. Hier zien we dat Big Thunder Mountain problemen heeft. De noodverlichting gaat aan en we zien dat één van de treintjes vast zit op het hoogste punt. De inzittenden worden geëvacueerd. Brr! Dat lijkt me alvast eng en al helemaal in het donker.
Maar goed, de wachtrij bij Phantom Manor is maar 10 minuutjes, dat was vanmiddag ook wel wat anders. Hendrik wil graag naar binnen, dus dat doen we dan ook.

Wanneer we weer buiten komen, zien we dat Big Thunder Mountain nog steeds gesloten is. We maken nog snel een fotootje van de fotolocatie van Jack en besluiten dat het genoeg geweest is voor vandaag.In Mainstreet kopen we bij de Cable Car Bake Shop nog snel even wat lekkers... een chocolate chip cookie en een lemon-achtig-iets-muffen.
We kijken nog even in de winkeltjes op Main Street en wandelen dan langs de Village weer naar Sequoia Lodge.

Eenmaal in het hotel nemen we nog even een warm badje, zetten we de foto's op de laptop en herladen we de batterijen. We smsen nog even over onze avonturen naar het thuisfront en kruipen dan snel onder de wol.

Slaapwel Disneyland, tot morgen!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...