Thursday, October 11, 2012

DLP - October 5th 2012 (Part IV)

Extra Magical Hours

Ook al is het vakantie, we zetten de wekker toch vroeg. Vandaag staan de Studio's op het programme, maar we willen toch nog eerst gebruik maken van de Extra Magical Hours in het Disneyland Park.
Rond 7 uur begeven we ons naar het ontbijt in Sequoia Lodge. Het is er nog erg rustig. Super! Het ontbijt hier is erg te vergelijken met dat in New Port Bay Club en is erg lekker.

 
Na het ontbijt nemen we ook nog even de tijd om het mooie hotel te fotograferen.
 
We zijn nog een beetje te vroeg voor de Extra Magical Hours, dus we wandelen op het gemakje door de Village. Het is ook nog vrij donker buiten.

Voor de poort moeten we nog enkele minuutjes wachten voor ze open gaat. Dan mogen we eindelijk naar binnen. We nemen eerst nog wat foto's van het Disneyland hotel en eens we binnen zijn fotograferen we ook het 20th anniversary sign.
 
Langs de kant van City Hall staat Minnie Mouse te wachten. Ik ben gisteren al met haar in Halloween outfit op de foto gegaan, maar hier stond echt niemand te wachten. Dus huppakee, even dag zeggen zeggen tegen Minnie. Wat een leuke manier om de ochtend te beginnen.
 
Daarna verder door Main Street naar het kasteel. Wat blijven de versieringen hier toch prachtig. Vooral de pompoenen op de  daken. Heel erg leuk gedaan.
 
Er is nog bijna niemand aan het kasteel. Tijd dus om wat foto's te maken.
 
We beginnen deze Magical Hours in Discoveryland. We beginnen met een rondje Orbitron. Vorig jaar zaten we elk in een aparte raket. Ik had daar zo veel plaats, dat ik dacht dat ik er uit zou vallen. Dit jaar dus maar eens met 2 in één raket proberen. Helaas bleek dit niet zo'n goed idee. Hendrik had niet veel plek en ik deed alle moeite van de wereld om zijn been niet te pletten. Volgende keer maar weer apart gaan dus!
 
Na een rondje Orbitron was het tijd voor een rondje Buzz. Dit keer was het Hendrik die won. Al was het verschil niet zo groot dan gisteren. Tot slot was nog Space Mountain aan de beurt. Heerlijk hoor, die Extra Magical Hours. We konden overal zo doorlopen.
We verlaten Discoveryland en lopen via het kasteel Fantasyland in. Eerste halte daar is Dumbo. Ook hier is er weer geen wachtrij.
 
Vervolgens lopen we naar Alice's Curious Labyrinth. Het labyrinth is nog niet open, maar we nemen wel even plaats op de stoel van de tea party.
 
Volgende stop zijn de Mad Hatters' Tea Cups. Hendik gaat niet mee in deze attractie en blijven wachten. Ook hier weer geen wachtrij en kan ik zo doorlopen.
 
De laatste attractie die we doen voordat we naar de Studio's gaan, is de Caroussel de Lancelot. Hendrik wilde liever in een koets zitten, maar Sarah ging toch voor een paard!
 
Nog even wat foto's maken van het kasteel en we zijn klaar om het park te verlaten en de Studio's te verkennen.

To be continued!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...