Sunday, October 14, 2012

DLP - October 5th 2012 (Part VII)

Let's have dinner!

Na de parade lopen we weer richting uitgang. We gaan eerst een hapje gaan eten in de Village. Deze keer kiezen we voor Planet Hollywood. Via het reisbureau hebben we hier een voucher gekregen van -20%. Mooi meegenomen toch? En het eten was hier vorig jaar ook heel erg lekker. Ik kies weer voor de Sissling Fajitas en Hendrik kiest voor de Terrejaki Salmon. Het smaakte weer!


Na het eten keren we weer naar het park. We maken wat foto's van de Disney pompoenen voor het kasteel en zetten daarna onze tocht verder naar Frontierland. We maken wat foto's bij de pompoenmannen. Een Indiaas koppel vraagt ook nog of we even een foto van hun kunnen nemen. Geen probleem!


My favorite Jack & Sally!

Daarna lopen we door naar Jack Skellington. Hopelijk hebben we weer geluk en is Sally er deze keer wel bij. En ja hoor! Ze is er. We gaan snel in de rij staan. Na een minuutje of 5 is het onze beurt. Jack begroet me onmiddellijk en vraagt waar mijn naam. Als ik Sarah zeg, maakt hij er een heel spelletje van. De hele rij moet 'Hi Sarah' zeggen. Hij zegt het in het Engels, Frans en Spaans. Echt grappig. "Oh good, let me see what you have here". En dan bekijkt hij mijn boekje. Als ik vraag of Sally eerst mag zegt hij:"Oh yes, she's little miss popular". Waarop Sally antwoord:"yes, I am". En ze beginnen samen in het boekje te kijken. Jack begint nog over de foto van Jack Sparrow. Dat hij zijn naam gesloten heeft. Hij geeft het boekje aan Sally en vraagt hij waar ik vandaan kom. Als ik zeg BelgiĆ« kijkt hij heel bedenkelijk en zegt: "Never heard of that, Belgium". Als ik zeg dat we er Nederlands spreken dan zegt hij: "Never heard of that either". Hij begint verder vragen te stellen: "Is it almost Christmas in Belgium?". "Yes, almost". "And do you know Sandy Claus?". "Yes, of course I do." "And what do you think of Sandy Claus?" "I think he's great."  Daar is hij heel gelukkig mee.
We maken nog wat foto's en met een Happy Halloween en een mooie herinnering verlaten we het kerkhof van Jack en Sally.


Say hi to Sarah everyone!
 
She's our little miss popular.
 
Nog vol ongeloof en weer met een brede glimlach lopen we verder door Frontierland. We vragen nog even hoe lang de wachtrij bij Big Thunder Mountain is (de Display doet het namelijk niet), maar deze is te lang voor ons. De wachtrij is 45 minuten, maar dan zijn we te laat voor een goed plekje voor Dreams. We lopen dan verder naar Adventureland, waar we de Robinson Tree beklimmen.


 
Na een bezoekje aan de boomhut van de familie Robinson lopen we weer naar het kasteel. Daar nemen we plaats op de grond ergens tussen de 2de en de 3de rij. Leuk! Als iedereen blijft zitten hebben we een mooi zicht. Om de tijd te doden bekijken we even de foto's van de afgelopen dag en maken we wat foto's van het kasteel. We maken ook nog even een foto van het kasteel met onze GSM, wat we daarna gebruiken als achtergrond.

Na ruim een uur is het dan zover... Dreams!
Iedereen bleef rustig zitten, dus iedereen had een mooi zicht. Wat mooi weer. Hij leek deze keer nog mooier dan eerste keer. Dit was weer 20 minuten puur genieten!


Na de show liepen we weer richting uitgang. We waren erg moe, dus konden onze nachtrust wel gebruiken. Maar oh, wat 'n prachtige dag alweer!


To be continued!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...