Sunday, October 21, 2012

DLP - October 7th 2012 (Part XIV)

Laatste dag!

Hé, meen je dat nu? Het is alweer onze laatste dag in Disneyland. De nachtrust heeft ons deugd gedaan en weer helemaal fit en uitgerust beginnen we aan onze laatste dag. We pakken de koffer weer in. Duffy gaat mee in een aparte tas en Hamish die mag nog een dagje mee naar het park wegens plaatsgebrek in de koffer.

Ik hoopte dat het ondertussen gedaan was met regenen en dat we nog een zonnige dag tegemoet gingen. En ja hoor, het regende alvast niet meer!

Toegekomen in het hoofdgebouw konden we alvast onze koffer in het bagagedepot achterlaten. (Vorig jaar in NPBC kon dat pas vanaf 8 uur). Dat is dus lekker handig.

We gaan nog een laatste keer ontbijten. In de ontbijtzaal ontstaat er onenigheid tussen een koppel dat aan een 6 persoonstafel wil gaan zitten en een CM. De vrouw van het koppel haar gezicht staat op onweer. Er moest zelf een manager bijgehaald worden. Pff! En dat voor een zitplaatsje.
We laten het niet aan ons hart komen en genieten nog één laatste keertje van het ontbijbuffet.

Na het ontbijt gaan we nog snel naar toilet en huppakee, nog een laatste keer door de Village naar het park. Wanneer we aan Lake Disney komen merkt Hendrik dat hij zijn Jack Skellington sjaal in de ontbijtzaal vergeten was. Hij ging kijken of hij er nog lag, terwijl ik buiten bleef wachten.

 
We liepen door Main Street op naar Discoveryland. Hendrik zei voor de grap dat hij eerst Space Mountain wilde doen na het ontbijt. Ik had niet door dat het om te lachen was, dus huppakee, eerst naar Space Mountain. Na Space Mountain was het weer tijd voor een rondje Buzz. Het was weer Hendrik die won.
 
Via de zijkant van het kasteel liepen we door naar It's A Small World. Daar konden we zo doorlopen en hadden we een bootje voor ons alleen!

To be continued!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...