Friday, October 12, 2012

DLP - October 5th 2012 (Part V)

Op naar de Studio's!

Het doel in de Studio's vandaag was een Brave beer vinden, maar nog belangrijker was een foto met Mary Poppins scoren.  Al had ik er niet veel hoop op dat dat laatste ging lukken!

Het was al half 10 geweest toen we het park weer verlieten en door gingen naar de Studio's. Hendrik wilde eerst op zoek naar een Brave beer, maar ik zette hem al snel op andere gedachten. Eerst Crush's Coaster!

Zo gezegd, zo gedaan. Het park opent normaal om 10 uur, maar toen we om kwart voor 10 bij Crush aankwamen zagen we dat deze al open was. De wachtrij was maar 10 minuten. Wow, serieus? Snel aanschuiven dus!


Wat een geweldig leuke attractie blijft dit toch! Deze keer zaten we trouwens vooraan in de schelp. Vorig jaar zaten we achteraan. Hendrik vond achteraan leuker, ik heb geen voorkeur.

Volgende halte na Crush was de Rock 'n' Roller Coaster met Aerosmith. We houden wel van de muziek van Aerosmith, dus we zijn razend benieuwd. Vorig jaar was deze attractie gesloten toen we in het park waren, dus dit zou de eerste keer worden.

De attractie was nog niet open, dus ik maakte van de gelegenheid gebruik om even een foto te maken. Vlak daarna gingen de deurtjes open en konden we naar binnen. Over geluk gesproken!

Hendrik vond de attractie geweldig (ook al houdt hij helemaal niet vinden attracties die over de kop gaan). Ik werd helaas misselijk. De lichten en de snelheid hadden geen goed effect op mij! Blij dat dit over was.

 
 
Na de Rock 'n' Roller Coaster maakten we nog even een stop bij de fotolocatie van Chronicles Of Narnia. Als grote Narnia fans slaan we deze stop nooit over en dus ook nu niet!

We besloten dat het nu wel eens tijd werd om op zoek te gaan naar het beertje van Brave. Dus we keerden terug naar de winkeltjes. Onderweg stopten we hier en daar nog om een foto te maken.

 
In de eerste winkel hadden we geen succes. Hendrik vond wel een leuke sjaal, muts, mok en jeneverglaasje van Jack Skellington. We besloten om deze toch nog even te laten liggen. We hadden geen zin om de ganse dag met dingen die stuk konden gaan, rond te zeulen. De sjaal die stond zeker nog op z'n lijstje. Hij had het koud gehad tijdens Dreams de dag voordien, dus een sjaal zou wel welkom zijn.
 
In de 2e winkel (aan de fotolocatie wanneer je het park binnen komt) leek het op het eerste zicht dat we ook geen geluk hadden. Geen beer te zien... tot we wat dichter bij de stand met Brave spullen kwamen. Daar lagen ze dan! Harris, Hubert en Hamish. Happy, Happy, Happy! Ik koos uiteindelijk voor Hamish en met een blij en opgelucht gevoel stapten we naar de kassa.
 
Eenmaal buiten ging Hamish uit de zak en werd hij in m'n rugzak gestopt. De rugzak ging vervolgens op slot zodat hij er niet uit kon vallen en/of dat niemand de rits kon open doen. Wat we niet wisten was dat we hierdoor een attractie op zich waren. Mensen keken spontaan om en kindjes wilden Hamish aaien.
 
Aan de fotolocatie stond Goofy. Hier was amper een rij. Toch besloten we niet aan te schuiven, ik had Goofy namelijk al 2 x op de foto.
 
 
Zo we konden weer verder. We gingen Toy Story Playland verkennen. Verder dan de grote Buzz waren we nog niet geweest. Ook al heb ik last van hoogtevrees, ik wilde de parachute drop wel eens doen. Helaas, deze was gesloten. Ik hoorde een CM tegen een bezoeker zeggen dat ze niet wisten wanneer (en of) deze nog zou open gaan vandaag. Ik veronderstel dat dat met het weer te maken had, het waaide best wel fel.

Toy Story Playland zelf is heel erg mooi gedaan. Je waant echt innie minnie door de grote Knex, vliegtuigen, de reuze grote Buzz etc... De lichtlampjes geven ook een leuke sfeer, al denk ik dat het nog leuker is in het donker.

 
We wilden hier toch graag een attractie doen. Aangezien Hendrik het niet heeft op schommelende boten (of in dit geval een auto), kozen we voor de Slinky Dog. De wachtrij was 5 minuten, dus dat was helemaal ideaal. Ik kan hier vrij kort over zijn... leuke attractie. Beetje zoals de rups op de kermis, maar dan niet overdekt.
 
 
Bij de fotolocaties stonden Buzz en Mickey. Vooral bij Buzz was het even wachten. Wij kozen voor Mickey, waar er amper een familie of 5 voor ons was.
Hij deed teken dat hij m'n boekje leuk vond en poseerde even voor de foto.
 
Op naar de vliegende tapijtjes dan. Hendrik wilde eerst niet omdat we Dumbo en de Orbitrons al gedaan hadden. Maar aangezien de wachtrij maar 5 minuten was, ging hij toch mee.

Het was al half 12 geweest en we hadden buiten Mickey, Buzz en Goofy geen characters gezien. Vorig jaar liep het vol met characters. Ik begon de hoop om met Mary Poppins op de foto te gaan dan ook stilletjes aan op te geven.

We liepen nog wat verder om foto's te maken van de grote posters van Brave en we poseerden ook nog snel met Mike.


Mary Poppins en de prinsessen

We wilden net weer naar binnen gaan en van park veranderen toen Hendrik zei: 'Daar, Mary Poppins'. Mary Poppins? Waar? Waar?
Mary Poppins stond een eindje verder op en ook Jasmine, Ariel, Mulan en Remy stonden in de buurt.
Nee, je meent het? We haastten ons naar Mary en ik nam snel mijn boekje klaar.  De vrouw naast ons kon in ieder geval haar ogen niet mijn boekje afhouden. Nog even wachten en het was mijn beurt. Ze was heel lief, aardig en mooi. De perfecte Mary Poppins. Oooooh, wat was ik blij om Mary te zien. Bert was er helaas niet bij, maar dat kon de pret niet drukken.
Helemaal gelukkig met m'n foto probeerde we nog even aan te schuiven bij de prinsessen. Eerst naar Jasmine. Ook hier kwamen we na enkele minuutjes wachten aan de beurt. Ze vroeg hoe m'n dag was en of ik de tapijtjes al gedaan had. Heel toevallig was dit ook net het geval. Ook Jasmine was heel erg aardig.

 
Bij Ariel haalde ik mijn boekje van vorig jaar boven. Haar handtekening mistte ik daar nog in. In mijn andere boekje had ik alle namen van characters gezet. Ariel had het niet gezien en ze wilde tekenen op de pagina van Aurora, die er naast stond. Ze had al een klein streepje gezet en toen ik vroeg om op de andere pagina te tekenen, zag ze dat haar naam daar stond. Ze excuseerde zich 3 x, maar dat was nergens voor nodig. Het was maar een klein streepje. Ze vond het boekje wel mooi en om het goed te maken tekende ze nog wat zeepbubbeltjes bij haar naam. Heel erg lief!
 
 
Daarna snel door naar Mulan. Hier stonden niet zoveel mensen te wachten en ik was dus ook al snel aan de beurt. Ook zij tekende mijn boekje en poseerde voor de foto.

 
 
Meer characters!


Wow, geloofde ik mijn eigen ogen wel? Had ik net EN Mary Poppins EN Jasmine EN Ariel EN Mulan op de foto gehad? Hoe perfect kon ik het hebben? Mijn dag kon alvast niet meer stuk.
We gingen ook nog even aanschuiven voor Remy, maar die moest niet veel later vertrekken. Helaas, maar echt erg vond ik het niet.

We wandelden naar de uitgang, om in het andere park wat te eten. Toen botsten we nog op King Louie, Balou, Stitch en Tigger. Bij King Louie ging een familie net op de foto gaan, maar ze stonden wat in het rond te kijken. Ik bood aan om even een foto van ze te maken. Waarna de familie mij bedankte. King Louie wilde mij ook bedanken en ik kreeg spontaan een hele dikke knuffel.

 
Stitch was aan het spelen met enkele kinderen (en die hun pet), dus ik ging in rij staan voor Tigger. Toen het mijn beurt was zei de CM dat er enkel nog één groepsfoto gemaakt zou worden. Tigger deed teken dat iedereen er bij mocht, maar niemand kwam. Zo sta ik toch nog met hem alleen op de foto.


Na de ontmoeting met Tigger besluiten we dat het echt tijd is om het park te verlaten en een hapje te gaan eten in het andere park.

To be continued...

2 comments:

  1. Ik ben echt zo blij voor je dat het je gelukt is om Mary te vinden!! Ik was zo hard voor je aan het hopen terwijl je daar was ^^ Gelukkig heeft het gewerkt :)

    ReplyDelete
  2. Het was me niet gelukt zonder jou tip Jolien! Super hard bedankt daarvoor!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...