Tuesday, October 16, 2012

DLP - October 6th 2012 (Part IX)

My own Duffy!

Hendrik had het mij al beloofd nog voor we vertrokken. Voor mijn verjaardag zou er een Duffy'tje komen. En nu was het zover. Na It's A Small World gingen we terug naar het begin van Main Street, naar het Duffy winkeltje aan de Minnie fotolocatie.
In het winkeltje zocht ik mijn Duffy uit. Dat was 'the easy part'. Nu nog een outfit. Het ging tussen de standaard sailor outfit, de Jedi outfit (Star Wars fans hé), de Sorcerer outfit en de kerstoutfit.
Hendrik vond de Jedi outfit niet mooi en ook niet echt bij Duffy passen, dus die viel af. Hij vond ook dat ik eigenlijk voor de standaard sailor outfit moest gaan, dus de keuze werd al snel gemaakt.
Toen ik wilde gaan afrekenen, was dat buiten Hendrik gerekend. Wat? Ik mocht er nog eentje kiezen? Dat hoefde echt niet, want ik had Hamish al gehad en nu Duffy en de Sailor outfit. Nee, het is goed zo hoor!
Na lang aandringen koos ik dan toch nog een tweede outfit... de sorcerer!
De vriendelijke CM aan de kassa vroeg of we in een Disney hotel verbleven en of ze Duffy naar ons hotel moest laten brengen. Dat hoefde niet. Hij ging lekker met ons mee.
Eenmaal buiten wilden we hem natuurlijk aankleden, maar die zat nog vast aan het karton. Hups, weer naar binnen, vragen of ze zijn outfit wilden losmaken. Ze moest eens lachen, maar het was geen probleem. Terug buiten merkten we dat het hoedje niet helemaal los zat... dus weer naar binnen!
Terug buiten konden we Duffy dan helemaal aankleden.

 
A magical meeting!

Eens Duffy in de rugzak zat, gingen we weer naar Fantasyland. Het princessen paviljoen was ondertussen geopend en ik wilde natuurlijk nog een foto met Belle op m'n verjaardag. De wachtrij was inmiddels opgelopen tot 60 minuten, maar Hendrik vond het gelukkig niet erg om te wachten.
M'n voorgevoel zei me dat Belle er niet ging zijn en dat we weer bij Tiana terecht zouden komen. Ik vind Tiana een hele leuke prinses, maar zou het zonde vinden om na 60 minuten wachten weer bij dezelfde prinses als eergisteren terecht te komen.
Het was bijna onze beurt en ik trok m'n stoute schoenen. Met een bang hartje vroeg ik de CM of ik wat mocht vragen. Dat mocht... na z'n koffie pauze. Het ijs was gebroken en ik vroeg of het mogelijk was om een andere prinses dan Tiana te ontmoeten. Het maakte niet uit welke. Hendrik liet vallen dat het m'n verjaardag was, maar de CM z'n oog viel op mijn boekje. Hij vroeg of hij er even in mocht kijken en stond versteld. Hij had al vaak zelfgemaakte boekjes gezien, maar dit vond hij het mooiste wat hij al was tegengekomen. Wow, wat 'n mooi compliment. Hij verdween met m'n boekje. Wat ik op dat moment niet wist was dat mijn boekje het hele prinsessen paviljoen rond ging.
Hij kwam terug en toonde mij mijn eigen foto met Belle. Hij zei:"She isn't here today." Waarop ik zei dat het niet erg was, dat elke andere prinses ook leuk was. Hij zag ook de handtekening van Tiana en verdween weer.
Even later kwam hij terug. De familie die achter ons stond mocht doorgaan en hij vroeg ons om nog even te wachten. Zou achter het ene deurtje dan toch Tiana staan en mogen wij toch bij een andere prinses?
Niet veel later kenden we het antwoord, we mochten binnen gaan bij Cinderella!

Ze was heel erg lief! Ze bewonderde mijn boekje, vroeg waar ik vandaan kwam en wat ik vandaag allemaal al had gedaan. Toen ik zei dat het mijn verjaardag was schreef ze nog Happy Birthday bij haar handtekening. Toen we foto's gingen nemen vroeg de Disneyland fotograaf of hij mijn boekje mocht zien. Toen ik zei dat ik het zelf gemaakt had, vertelde hij dat hij dat al wist.  Terwijl de CM het boekje bekeek, kon Hendrik rustig foto's maken. Daarna vroeg Cinderella nog of Hendrik er ook bij wou. Hij wilde nooit met characters op de foto, maar zei nu toch ja! Ik helemaal gelukkig natuurlijk.

 
De foto's van de fotograaf.

Ik wilde nog teruglopen om de CM die me even liet wachten te bedanken, maar we moesten buiten langs de uitgang natuurlijk. Ik zag aan de foto's dat in het andere kamertje inderdaad Tiana stond. Bij deze dus een hele hele hele dikke merci! Cinderella was hier nooit favoriet, maar deze Cinderella nam echt haar tijd en heeft mijn hart gestolen.
Met een hele brede smile en al huppelend en springend gingen we het prinsessen paviljoen naar buiten. Ook dit was weer zo'n grandioos hoogtepunt!

Nog meer geluk!

We liepen verder Fantasyland in. Op het programma zag ik dat le pays des contes des fées vandaag open was. Hier hebben we nog nooit geluk mee gehad. Telkens als wij in het park waren was deze gesloten. Ik herinnerde me altijd dat ik als kind deze attractie zo mooi vond.
De wachtrij was maar 10 minuten, maar we konden eigenlijk gewoon doorlopen.

 
Ondertussen was het middag geworden. Tijd dus om wat te eten. Het werd Bella Notte. Onderweg naar Bella Notte kwamen we Cinderella en Tiana nog tegen. Zij stonden op het terras van het ijskraampje nog te poseren met enkele kinderen. Bij Bella Notte kozen we beiden voor Fusilli. Ik voor de Bolognese en Hendrik voor de Napolitana. Je kreeg er ook nog een heerlijk lookbroodje bij. Gelukkig moesten we nu niet zo lang wachten als de dag ervoor toen Hendrik water ging halen vlak voor de parade.
 

To be continued!

2 comments:

 1. Hello I just stop by to let you know I used some of your product and blogged about it today, feel free to stop on by and check it out here
  http://tamieispreservingmemories.blogspot.com/2012/10/ct-duties-and-freebies.html
  Happy Scrapping, Tamie

  P.S All my pages have been posted in DST, MSA and DSA galleries with full credits and was posted in DST's praise game thread

  ReplyDelete
 2. Sarah, nu ben ik benieuwd wie die CM was aan Princess Pavillion. Kan je hem een beetje beschrijven? (want ik heb iemand voor me en ben eens benieuwd of mijn vermoeden klopt)

  Goede keuze van Duffy outfits trouwens! Mijne heeft exact dezelfde 2 ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...