Saturday, October 13, 2012

DLP - October 5th 2012 (Part VI)

20th Anniversary train, eten en adventureland!

Terug in het park ging Hendrik eerst even naar toilet in het begin van Main Street. Ik merkte dat het 20th anniversary treintje zo ging komen, dus ik bleef wachten om wat foto's te maken. Het treintje was al weg en Hendrik was nog niet terug. Dat werd dus nog even extra wachten.

 
We gingen verder door Main Street en zagen in de verte dat het treintje bijna ging stoppen. De characters stapten uit en we besloten om te proberen of we met een character op de foto konden. Clarisse kwam onze kant op, dus de keuze was snel gemaakt. We kwamen als 2e bij haar toe, maar al snel vormde er zich een kring rond haar. We liepen een aantal mensen voor gaan en toen ik begon te merken dat ze bijna moest vertrekken, vroeg ik of ik nog snel een foto kon krijgen. De CM snauwde "yeah, yeah, you're next". Nou, dat was echt niet nodig, zeker niet nadat we zoveel mensen voor lieten gaan.
Gelukkig maakte de knuffel van Clarisse veel goed!


Na de foto liepen we verder naar Hakuna Matata. Eens kijken of we daar vandaag meer geluk hadden. En ja hoor! Hij was open. Hendrik ging bestellen, terwijl ik alvas een tafeltje uitzocht. Het werden 2 menu's met Lightly Spiced Chicken Strips, Hakuna Fries en een beker sprite en eentje met water. Heerlijk! Hendrik kon het niet laten om ook wat foto's van Hamish te nemen.

Na het eten liepen we nog even verder door Adventureland om wat foto's te maken en kwamen bij Pirates of the Caribbean. Deze attractie hadden we dit verblijf nog niet gedaan en met een wachtrij van maar 5 minuten konden we deze natuurlijk niet overslaan.
Helaas liep het mis toen we binnen waren. Er was een technisch probleem en de attractie werd stil gezet. Langzaam aan en één voor één werden de mensen die nog in de attractie zaten uit de bootjes gehaald. Een aantal mensen die stonden te wachten keerden terug. Af en toe werd er omgeroepen dat ze hoopten de attractie weer te kunnen starten binnen enkele ogenblikken. Ze danken ons ook voor onze aandacht en geduld. Meer en meer mensen vertrokken en we stonden ondertussen bijna vooraan. We gokten erop dat de attractie snel weer gestart zou worden.
En ja hoor, na een kleine 10 minuutjes konden we instappen.

 
Hamish met Jack Skellington oorwarmers.

Na het tochtje gingen we naar Discovery land. Bij Autopia stond maar een wachtrij van 15 minuten. Deze attractie had Hendrik nog nooit gedaan en voor Sarah was het ook weer jaaaaren geleden. We wilden met 2 in één autootje en Sarah ging sturen. Als dat maar goed komt!
En nee hoor, bijna op het einde van de rit viel de auto stil. We gebaarden naar de mensen achter ons dat ze moesten remmen. We konden echt geen kant op en het autootje deed niets meer. Een CM heeft ons uiteindelijk weer in gang gezet!


Al snel waren we er uit dat we nog een tweede keer wilden. Deze keer met Hendrik aan het stuur. Dus huppakee, weer aanschuiven maar!


De zon scheen fel en het was erg warm. Ik heb nogal snel last van hoofdpijn en deze felle zon hielp daarbij niet natuurlijk. 's Ochtends was ik mijn medicijnen tegen hoofdpijn in het hotel vergeten, dus ik wilde graag even terug gaan naar het hotel om ze te halen. Voordat mijn hoofdpijn erger werd. Zo gezegd, zo gedaan. Onderweg passeren we nog even in de World Of Disney Store waar Hendrik zijn sjaal en muts van Jack Skellington koopt.
In het hotel rusten we even uit, voordat we weer naar het park gaan voor de parade. Hamish blijft op de hotelkamer.


Magic everywhere!

Eens terug in het park gingen we weer op ons favoriete parade plekje zitten. We waren weer een klein half uurtje op voorhand. Hendrik ging bij Bella Notte nog even wat te drinken halen. Ook al stonden er maar 3 mensen voor hem, hij is minstens 20 minuten weggeweest. Net op tijd voor de parade keerde hij terug. Dat scheelde weinig!
Voor de parade reeds er eerst nog een wagen met de 2013 - 2014 Disneyland Ambassadeurs.
De muziek startte en de parade kon beginnen. Dit werd weer een kleine 20 minuten puur genieten!

 
aaah, I love the Mad Hatter!
 
how cute!

 
To be continued!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...