Tuesday, October 23, 2012

DLP - October 7th 2012 (Part XVI)

Eindelijk... het labyrinth!

We waren al 3 dagen tegen elkaar aan het zeggen dat we zeker het labyrinth nog moesten doen, maar om één of andere reden waren we het steeds vergeten of waren we niet in de buurt.
Nu was het dan toch tijd om er werk van te maken.
Bij de ingang was het even aanschuiven, dus we vreesden het ergste eens we binnen waren. Maar dat viel gelukkig erg mee.

We ontdekten elk het labyrinth een beetje op onze eigen manier. Hendrik hield zich vooral bezig met Hamish.


 
 

Het was bijna tijd om te vertrekken. We liepen nog een keertje door het kasteel naar het kerstwinkeltje. Ik wilde graag nog een kerstornament om in onze kerstboom te hangen. Uiteindelijk hebben we niets gekocht. Ik wilde toch liever al mijn foto's met Belle in de plaats.


Nog maakten ook nog laatste keer wat foto's van het kasteel en de versieringen en liepen nog een laatste keer door Main Street.
Aan Market House Delicatessen stond een klein orkestje te spelen, waar we nog heel even naar geluisterd hebben.De foto's van Belle lieten we afdrukken in de winkel in het Disneyland Hotel. Hendrik ging dat even doen, terwijl ik beneden in de lobby bleef om daar wat foto's te maken. Toen hij terug kwam zei hij dat hij boven Eeyore nog zag lopen. Ik ben nog even gaan kijken, maar Eeyore was nergens meer te zien. Hendrik kwam terug met 8 foto's en een grote geheimzinnige doos. Ok, ik mocht het niet weten dus.

 
We hadden nog even voor het showtje in het Disneyland Hotel zou plaatsvinden. Dus we liepen nog even naar de Village, naar de World Of Disney Store (waar we uiteindelijk niets meer kochten) om terug te keren naar het Disneyland Hotel.
 
De laatste character meets!
 
Ik wist niet goed wat te verwachten van dit showtje, maar het was heel erg leuk. White Rabbit, Tigger, Goofy, Pluto, Mickey en Minnie kwamen in een kort dansje/showtje de trap af en deden meet & greets.
Ik hoopte vooral met White Rabbit op de foto te gaan, maar verwachtte dat het erg druk zou worden rond hem. Mickey, Minnie, Goofy, Pluto en Tigger kan je in het park makkelijker ontmoeten dan White Rabbit. Maar de drukte viel goed mee (bij Minnie en Mickey was het drukker) en zo konden we op de valreep nog op de foto met White Rabbit en Pluto.

 
 

Helaas werd het ook tijd om weer terug te keren naar het hotel om de koffer uit het bagagedepot te halen. We wilden in eerste instantie eerst met de pendelbus weer naar de trein, maar deze bleek niet te komen opdagen. Uit schrik te laat te komen, gingen we dan maar te voet via Lake Disney en the Village. De CMs die bij de Arrivals stonden dachten dat we pas toe kwamen en wilde onze bagage doorheen de controle doen. Nadat we hen probeerden uit te leggen dat we zouden vertrekken, konden we toch gewoon doorgaan.We kwamen nog netjes op tijd in het treinstation toe. Daar bleek dat onze trein een kleine 10 minuutjes vertraging had. Het bleef gelukkig maar bij 10 minuutjes en na 2 uur stonden we weer in Brussel. We namen nog de trein naar Antwerpen, waar mijn mams ons kwam ophalen. Zo kwam er aan ons hele Disneyavontuur helaas een einde. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...